Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Kocaispir’den Ankara Çıkarması...

Başkan Kocaispir’den Ankara Çıkarması...

BAŞKAN KOCAİSPİR BAKAN YANIK VE BAKAN KURUM’U ZİYARET ETTİ

BASKAN KOCAISPIR BAKAN YANIK VE BAKAN KURUM’U ZIYARET ETTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik ve Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’u ziyaret etti.

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Ankara temaslari kapsaminda ilk ziyaretini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’a gerçeklestirdi. Bakan Yanik’a Yüregir’de devam eden proje ve çalismalari ile ilgili bilgi veren Baskan Kocaispir, destekleri için tesekkür etti.

Baskan Kocaispir daha sonra AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik ve Yüregir Ilçe Baskani Necip Fazil Cengil ile birlikte Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’u makaminda ziyaret etti. Ziyarette Yüregir’de yapilan ve yapilacak olan çalismalar hakkinda Bakan Kurum’a bilgiler veren Baskan Kocaispir, ayni zamanda yeni yatirimlar için de destek istedi.

Ziyaretlerin ardindan sosyal medya hesaplarindan açiklama yapan Baskan Kocaispir, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimiz Sayin Derya Yanik’i ziyaret ederek hayata geçirecegimiz projelerimizi paylastik. Sayin Bakanimiza Yüregir’imize destekleri için sükranlarimi sunarim.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Sayin Murat Kurum’u ziyaret ederek hizmetlerimizi ve projelerimizi arz ettik. Bakanimizin destegiyle Yüregir’imize yeni yatirimlar kazandirmaya devam edecegiz. Sayin Bakanimiza her daim bizleri yalniz birakmadiklari için de tesekkür ederim.” dedi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı