Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Kocaispir Yüreğir’i Parklarla Donatıyor

Başkan Kocaispir Yüreğir’i Parklarla Donatıyor

Göreve geldiği günden buyana ilçeye 21 yeni çocuk parkı kazandan Başkan Kocaispir, 2021 yılı içinde de 21 yeni parkı çocuklarla buluşturmayı hedefliyor.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir’i yeni parklarla donatiyor.
Göreve geldigi günden buyana ilçeye 21 yeni çocuk parki kazandan Baskan Kocaispir, 2021 yili içinde de 21 yeni parki çocuklarla bulusturmayi hedefliyor.


19 Mayis, Akdeniz, Atakent, Camili, Çatalpinar, Çamlibel, Gümüsyazi, Kayarli, Kütüklü, Pekmezli, PTT Evleri, Sakizli, Sazak, Serinevler, Yakapinar, Yalnizca, Yahsiler, Yesilbaglar, Yunusoglu Hürriyet ve Yunusoglu Cumhuriyet mahallelerinde çocuk oyun ve dinlenme alanlarini hayata geçiren Baskan Kocaispir, Yüregir’de parksiz mahalle kalmayacagini belirtti.


Yüregir Belediyesi, 2021 yili içinde ise Agzibüyük, Aydincik, Belören, Cirik, Çotlu, Danisment, Düzce, Egriagaç, Eski Misis, Gökçeli, Güveloglu, Kadiköy, Kaslica, Köklüce, Köprügözü, Pasaköy, Sahinaga, Vayvayli, Yenice, Yukariçiçekli ve Incirlik Cumhuriyet mahallelerini yeni parklarla bulusturmak için çalismalarina devam ediyor.

 


Yasayanlarin memnun, görenlerin yasamak istedigi bir Yüregir için çalistiklarini ifade eden Baskan Kocaispir, “Park Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizde bulunan parklarimizin ve yesil alanlarin bakimlari ile iyilestirme çalismalarini aksatmadan yaparken bir taraftan da Yüregir’imize yeni parklar ve yesil alanlar kazandiriyoruz. Su ana kadar 21 parkimizi yavrularimiza armagan ettik. 21 yeni parki da bu yil içerisinde tamamlamayi hedefliyoruz. Çok yakin bir zamanda ilçemizde parksiz mahalle kalmayacak” seklinde konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı