Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Özsoy, CHP’li belediyeleri eleştirdi: Yapamıyorsanız bırakın

Başkan Özsoy, CHP’li belediyeleri eleştirdi: Yapamıyorsanız bırakın

AK Parti Daraltılmış Ceyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ceyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesini eleştiren İlçe Başkanı Sami Özsoy konuşmasında, her iki CHP’li belediye başkanına “yapamıyorsanız bırak

Baskan Özsoy, CHP’li belediyeleri elestirdi: Yapamiyorsaniz birakin
 
AK Parti Daraltilmis Ceyhan Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi yapildi. Toplantida Ceyhan ve Adana Büyüksehir Belediyesini elestiren Ilçe Baskani Sami Özsoy konusmasinda, her iki CHP’li belediye baskanina “yapamiyorsaniz birakin” diyerek istifaya davet etti. 
 
Adalet ve Kalkinma Partisi Ceyhan Daraltilmis Ilçe Danisma Meclisi toplantisi Il Baskani Mehmet Ay, Milletvekili Abdullah Dogru, belediye meclis üyeleri ve parti teskilatinin tüm kademelerinin katilimiyla ilçe binasinda gerçeklesti. Toplantida bir araya gelen AK Parti teskilati istisare ve degerlendirmelerde bulundu. 
 
Toplantida parti teskilat çalismalari hakkinda genel bir degerlendirmede bulunan AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy yaptigi konusmada, Ceyhan ve Adana Büyüksehir Belediyesi’nin üzerinden CHP’yi elestirdi.
 
“YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN”
 
Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adimlarla yürüdügünü söyleyen Baskan Özsoy, ‘‘CHP çikmis sözüm ona ülkeyi yönetmeye talip oluyor. Siz daha 160 bin nüfuslu Ceyhan’i dogru düzgün yönetemiyorsunuz. Çikmissiniz birde ülkenin yönetimine talip oluyorsunuz. Bu vatandas size yetki vermez. Sizin belediye baskanlariniz belediyelerin asli görevi olan temizlik, yol ve su hizmetlerini dahi veremiyor,  vatandaslarimiza çile çektiriyor. Bugüne kadar verdikleri hiç bir sözü tutmayarak  yalan ve iftira siyasetiyle milletimizi kandirmaya devam ediyor. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu’na “Eger belediye baskanlariniza sözünüz geçmiyorsa meclisteki arkadaslarimiz kendilerine yardimci olmaktan memnuniyet duyacaktir” sözünü biz de burada tekrarliyoruz. Yapamiyorsaniz birakin” dedi.
 
ÖZSOY: HIZMETKAR OLMAYA GELDIK
 
Ana muhalefetin yalan politikasiyla yoluna devam ettigini aktaran Baskan Özsoy, “Ana muhalefet ve zillet ittifaki yalanlar söyleyedursun, bizler AK Kadrolar olarak aziz milletimize hizmet etmeye devam edecegiz. AK kadrolar olarak, “Biz bu millete efendi olmaya degil, hizmetkar olmaya geldik” diyerek yola çikan Recep Tayyip Erdogan’in yol arkadaslariyiz. Durmadan, yorulmadan, bir an bile duraksamadan büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize ilerlemeye devam edecegiz. 
Biz inaniyor ve biliyoruz ki kiymetli hemserilerimiz, 2023 seçimlerinde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a en güçlü destegi Ceyhan’imizdan verecektir’’ seklinde konustu.
 
CEYHAN’IN ÖNEMINE VURGU
 
Ülke gündemini degerlendiren AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay ile Milletvekili Abdullah Dogru yaptiklari konusmalarda, Türkiye’nin stratejik planlari açisindan Ceyhan’in çok önemli bir yere sahip oldugunu dile getirdiler.
 
Danisma meclisi dilek ve temennilerin degerlendirilmesiyle sona erdi.


  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli