Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Uludağ kadın futbol takımını kabul etti…

Başkan Uludağ kadın futbol takımını kabul etti…

Adana 01 Kadın Futbol Spor Kulübü sporcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticileri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ziyaret gerçekleştirdi.

Adana 01 Kadin Futbol Spor Kulübü sporculari, teknik heyeti ve kulüp yöneticileri Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’a ziyaret gerçeklestirdi.

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette kadin sporcularla yakindan ilgilenen Baskan Uludag, takimdan sezonda basari beklediklerini belirterek kendilerinin de her zaman destekçileri olacaklarini kaydetti.

Yeni sezonda Kadinlar 3. Ligi'nde mücadele etmeye baslayacak olan Adana 01 Kadin Futbol Spor Kulübü sporculari, teknik heyeti ve kulüp Baskani Ayfun Kaplan, Kulüp Baskan Yardimcilari Solmaz Kayali Durak, Besime Yardimci ve Gülsah Görür Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’a ziyaret gerçeklestirdi.  Ziyarette sporcularla yakindan ilgilenip bir süre sohbet eden Baskan Uludag, kulüp yöneticilerinden takimin durumu hakkinda bilgi aldi.

FUTBOLU GÜZELLESTIRECEKLER

TFF Kadinlar 3. Ligi'nde mücadele edecek olan Adana 01 Kadin Futbol Spor Kulübü’nün genç sporculardan olusan bir takim oldugunu belirten kulüp baskani Ayfun Kaplan, ligde Adana’yi temsil edecek olmaktan dolayi gururlu olduklarini ve kadin futbol takimlari ile futbolu güzellestireceklerini belirtti.i...

“BILAL ULUDAG HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMUSTUR”

Sariçam Belediyesinin her zaman sporun ve sporcunun yaninda olduguna vurgu yapan Kulüp Baskani Ayfun Kaplan “Baskanimiz Sayin Bilal Uludag’a nazik ev sahipliklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Kendileri her zaman sporun ve sporcunun yaninda olmuslardir. Bugüne kadar Sariçam’da yaptiklari icraatlar da bunu net bir sekilde görmekteyiz. Ziyaretimizde Baskanimizdan gördügümüz ilgi ve alaka takim için de ayri bir moral ve motivasyon kaynagi olmustur. Kendilerine nazik ev sahiplikleri ve desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum.” diye konustu. 

Adana’da bu sene Kadinlar 3. Ligi'nde mücadele etmeye baslayacak olan Adana 01 Kadin Futbol Spor Kulübü’ne basari dileklerinde bulunan Baskan Bilal Uludag ise, dünya da oldugu gibi futbolda da kadinlarin Türkiye'de de bir çikis içerisinde oldugunu belirtti. Yeni sezonda ilk maçin Sariçam’da oynaniyor olmasinin kendilerine ayri bir heyecan verdigini belirten Baskan Bilal Uludag sözlerine söyle devam etti “ Adana’mizi TFF Kadinlar 3. Liginde temsil edecek olan Adana 01 Kadin Futbol Spor Kulübü’müz, çok heyecanli, hirsli ve istekli kizlarimizdan olusan bir takim. 19 Mart 2022 Cumartesi günü baslayacak liglerinde ilk maçlarinda bizlerde heyecanlarina ortak olacagiz. Futbolda kadinlarin çikis yakaladigi bir dönemde ben inaniyorum ki kizlarimiz çok iyi bir basari yakalayacaklar. Kendilerine basarilar diliyor, Sariçam Belediyesi olarak her zaman yanlarinda oldugumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı