Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Akay önerdi meclis kabul etti

Başkan Akay önerdi meclis kabul etti

Emre Gönlüşen Spor Kompleksi Adana’ya hayırlı olsun

Emre Gönlüsen ismi ölümsüzlesti

Uzun zamandir yakalandigi amansiz hastalik ile mücadele eden fakat bu mücadelesini Agustos ayi’nin ilk haftasi’nda kaybederek yasama veda eden Adanali Spor Sunucusu Emre Gönlüsen’in ismi Seyhan Belediyesi’ne ait Demetevler Spor Tesisi’ne verildi.Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay tarafindan geçtigimiz ay içerisinde gerçeklesen meclise verilerek komisyona havale edilen , “ Demetevler Spor Tesisi’nin isminin Emre Gönlüsen Spor Kompleksi olarak degistirilmesi”  önerisi önceki gün yapilan Eylül ayi’nin ilk meclis toplantisi’nda oylandi ve kabul edildi.

BASKAN AKAY’DAN,MECLIS ÜYELERINE TESEKKÜR

Seyhan Belediye Baskani Akif  Kemal Akay, “ Gönlüsen,içimizden yetiserek Adanamizi ulusal anlamda en iyi sekilde temsil etmis bir spor sunucusu idi. Genç yasta hayata veda ederek bizleri derinden üzmüstür. Bizde ismini yasatmak adina belediyemize ait Demetevler Spor Tesisi’nin ismini Emre Gönlüsen Spor Kompleksi olarak degistirilmesi konusunu meclisimize tasidik ve kabul gördü. Hassasiyetlerinden dolayi tüm meclis üyelerimize tesekkür ediyorum. Merhum,Emre Gönlüsen’e bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailesine bassagligi diliyorum” dedi.  

BIRLIK VE BERABERLIGE IHTIYACIMIZ VAR

Baskan Akay,  Adana’ya ve Seyhan’a fayda saglayabilecek hizmetlerin hizla gerçeklesmesi anlaminda meclis olarak birlik ve beraberlige ihtiyaçlarinin bulundugunu bunu sagladiklari vakit çok daha güzel islerin altina imza atacaklarini da sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli