Yüregir Kültür Merkezi'nde, Coronavirüs tedbirleri kapsaminda, maske, mesafe ve temizlik kurallarina dikkat edilerek gerçeklestirilen yilin son ilçe baskanlari toplantisina, 15 ilçe baskaninin yani sira il baskan yardimcilari, il kadin ve il gençlik kollari baskanlari da katildi.  


Baskan Ay, toplantida 2020 yilinin degerlendirmesini yaparak önümüzdeki yilla ilgili programlarini anlatti.
AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in tensipleriyle 2019 yilinin Kasim ayinda AK Parti Adana Il Baskani olarak atandigini hatirlatan Baskan Ay, dolu dolu geçen 14 ayi geride biraktiklarini söyledi.
Pandemi sürecinin her türlü olumsuzluklarina ragmen 2020 yilini AK Parti Adana Il Baskanligi olarak çok verimli geçirdiklerini belirten Baskan Ay, konusmasini söyle sürdürdü:
'Öncelikle, Adana'mizla ilgili yatirimlarin Ankara bazinda takipçisi olduk. Adana'mizla ilgili yatirimlarin takibini yaptik. Ve yapmaya da devam edecegiz.


AR-GE Baskanligi'mizin düzenledigi 19'uncu Dönem Siyaset Akademisi'nde, Adana olarak 750 kayit ile 38 il arasinda ikinci olduk.
Pandemi sürecinde AK Parti Adana Il Baskanligi olarak yaklasik 26 bin adet yardim kolisi dagittik.
Bu süre zarfinda 15 ilçemize en az 3'er kez gittik. 830 mahalle baskanimizi ve muhtarimizi ziyaret ettik.
Gönüller kazanarak üye seferberligi çalismasinda 62 bin yeni üyemizi 5 ay gibi kisa bir sürede AK Parti ailemize kazandirdik. 240 bin olan üye sayimizi Adana'da 300 bine çikardik.  

 

Adana'mizda bir basari hikayesi yazmak istiyoruz.

2021 yili için de hedeflerimizi ortaya koyduk.  Adana'mizda dokunmadik gönül birakmayacagiz. Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'a verdigimiz sözü yerine getirecegiz. Adana'mizda basari hikayesi yazacagiz. Adana'yi AK Parti'nin kalesi yapacagiz.'  
Baskan Ay, atamasi gerçeklestirilen 3 ilçenin kongresinin önümüzdeki günlerde yapilacagini, ardindan da AK Parti Adana Il Baskanligi kongresini gerçeklestireceklerini belirterek 'Atamasi yapilan ilçelerle birlikte il kongremizi tamamlayarak tüm ilçemizde vatandaslarimizin yaninda olacagiz. Aziz milletimize hizmet etmek için tüm teskilat mensuplarimizla var gücümüzle çalisacagiz' seklinde konustu.
Baskan Ay ayrica, '2021 yilinin partimize Adana'miza ve ülkemize hayirlar getirmesini diliyorum' dedi.