Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Aydar personeline bakıyor!

Başkan Aydar personeline bakıyor!

Başkan Aydar personeline bakıyor!

CEYHAN BELEDIYESI PERSONELINE GÖZ TARAMASI YAPILDI

Ceyhan Belediyesi personeli, Özel Çukurova Göz Hastanesi’nin yaptigi özel bir uygulama ile göz taramasindan geçirildi.
Ceyhan genelinde yaptigi saglik taramalari ve halka verdigi saglik hizmetleri ile sosyal belediyecilikte güzel hizmetler sunan Ceyhan Belediyesi, bu sefer de kendi personeline saglik hizmeti sundu.

 

Ceyhan Belediyesi, bütün personele göz bakim hizmeti sundu. Gözlük kullananlara gözlük numaralarinin uygun olup olmadigi konusunda bilgiler verildi. Ayrica göz tansiyonu ve yazin görülebilecek rahatsizliklarla ile ilgili göz doktoru tarafindan uyarilarda bulunulan genel göz taramasina, personelin ilgisi bir hayli fazla oldu.
Çukurova Göz Hastanesi doktorlari tarafindan taramadan geçirilen personel uygulamadan oldukça memnun kaldiklarini dile getirdi. Göz rahatsizligi olanlara teshis konulurken, herhangi bir rahatsizligi olmayanlara da göz sagligi ile ilgili tavsiyelerde bulunuldu. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in talebi ile Ceyhan Belediyesi ve Özel Çukurova Göz Hastanesi arasinda imzalanan protokol ile belediye çalisanlarina göz tedavilerinde ve cerrahi müdahalelerde indirim uygulanacak.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli