Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN AYDAR'IN 6 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN AYDAR

BAŞKAN AYDAR'IN 6 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

BASKAN AYDAR'IN 6 OCAK KURTULUS GÜNÜ MESAJI
 
 
 
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar , Ceyhan'in düsman isgalinden kurtulusunun 98. yil dönümü nedeniyle kutlama mesaji yayinladi.
 
Baskan Aydar mesajinda su ifadelere yer verdi; “Ceyhan'imizin düsman isgalinden kurtulusunun 98. yil dönümünü bir kez daha büyük bir sevinç, cosku ve gururla kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz. Milletimizin bagimsizliga olan tutkusu yurdun dört bir yaninda oldugu gibi, bundan tam 98 yil önce 6 Ocak 1922’de Ceyhan'imizda da tezahür etmistir. Ceyhan'imizin kahraman mücadelesi bölgemizde Kuva-i Milliyeyi kuran Osman Tufan Bey, Ahmet Boran Aga, Avci Mehmet ve canlari pahasina topragimizi koruyan daha nice kahraman hemsehrimizin adlari ile tarihimizin altin sayfalarindaki yerini almistir.
 
Bu duygu ve düsüncelerle; bagimsizligimizi ve özgürlügümüzü bize yeniden kazandiran ve kurdugu Cumhuriyet ile Türk Milleti’nin kaderini degistiren basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, bu topraklari vatan yapan aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyor, tüm hemsehrilerimin kurtulus gününü kutluyorum


  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli