Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Başkan Erdem öğrencilere ve velilere moral verdi...

Başkan Erdem öğrencilere ve velilere moral verdi...

Başkan Erdem öğrencilere ve velilere moral verdi...

CEYHAN'DA YKS HEYECANI

Genç nüfusun yüksek oldugu Ceyhan'da YKS heyecani neredeyse her evde yasandi.
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem gençlerin Yüksekögrenim Kurumlari Sinavi heyecanina ortak oldu.Sinavin yapildigi okullari tek tek ziyaret eden Baskan Erdem vatandaslara Ceyhan Belediyesi Kadin ve Aile Isleri Müdürlügü'nün ürettigi maskeleri ve kalem setlerini armagan etti.

 

Sinavdan önce Ceyhan Belediyesi tarafindan dezenfekte edilen ve giris çikisa kapatilan okullarda bugün YKS heyecani yasandi. Baskan Erdem ailelerin sinav heyecanina ortak olurken okul önlerinde bekleyen velilere sosyal mesafe ve maske kuralina uyulmasi konusunda hatirlatmalarda bulunmayi da ihmal etmedi.

 'Gençlerimizin Sagligi ve Huzuru Bütün Sinavlardan Önemlidir'

Ögrenci velileri ile birlikte ögrencilerin sinavdan çikmasini bekleyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem sinav endisesi yasayan ailelerle de sohbet etti.

 

' Sinavlar gençlerimiz için büyük bir stres kaynagi iken bu yil bir de pandemi sürecinde sinav hazirligi yapmak zorunda kaldilar. Bugün de olaganüstü sartlarda sinava giriyorlar. Hiçbir sinav onlarin sagligindan ve huzurundan daha önemli olamaz. Elbette bu süreçten olumsuz etkilenen gençlerimiz de olacaktir. Biz büyükler olarak onlara her türlü sinav sonucundan daha kiymetli olduklarini hatirlatmaliyiz. Tüm gençlerimize saglikli,huzurlu ve basarili bir ömür diliyorum' ifadelerini kullandi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli