Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''AYRIM YAPMADAN HİZMET EDİYORUZ''

BAŞKAN KOCAİSPİR:

“HUKUKİ VE MAKUL TALEPLERİN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”

BASKAN KOCAISPIR: ''AYRIM YAPMADAN HIZMET EDIYORUZ''

“HUKUKI VE MAKUL TALEPLERIN BASIMIN ÜSTÜNDE YERI VAR”

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçedeki 107 mahalle muhtari ile kahvaltida bir araya geldi. Mahalle muhtarlarinin fikirlerinin kendisi için önemli oldugunu belirten Baskan Kocaispir ''Yüregir'de yapacagimiz bütün çalismalarda muhtarlarimizla istisare halinde olacagiz. Mesru ve hukuki taleplerin basimin üstünde yeri var. Muhtarlarimizdan istegim de belediyemizin imkanlarini göz önünde bulundurarak istek ve talepte bulunmalaridir. Biz de yaptigimiz bütün hizmetlerde hiç bir ayrim yapmacagiz.'' dedi. Yardima muhtaç ailelerin de tespit edilerek belediyeye bildirilmesini isteyen Baskan Kocaispir ''Eger mahallenizde gerçekten yardima muhtaç biri varsa lütfen bize bildirin.'' diyerek yardima muhtaç insanlara sahip çikilacagini söyledi.

Yüregir'in Adana'nin en dezavantajli bölgesini oldugunu, günlük yaklasik 600-700 bin nüfusa hizmet verildigini belirten Baskan Kocaispir ''Her ne kadar siyasi bir kimlik ile seçilmis olsam da, göreve basladiktan sonra siyasi kimligimi bir kenara birakarak bütün her yere esit hizmet götürecegiz. Seçildigim günden bu yana siyasi kimlikle hareket etmedim ve bundan sonra da etmeyecegim. Ayrimcilik yapanlar bizle yol yürüyemezler.'' seklinde konustu.

YÜREGIR'DE YOL SORUNU TARIH OLACAK

Yüregir'de yolun temel sorunlardan biri oldugunu belirten Baskan Kocaispir ''Seçimden önce de söz verdigim gibi Yüregir'in yol sorununu çözecegiz. Yasal süreçler tamamlanir tamamlanmaz yol çalismalarina hizli bir sekilde devam ettirecegiz. Ilçemizdeki tüm parklarin bakimi yapiliyor. Yeni parklar yapmak için çalisiyoruz. Dogankent Mahallemizde büyük alanda park yapim isi basladi. Parki olmayan mahallelerde park yapmak için ugrasacagiz.

Kültürevlerimizde egitime destek kurslarindan suanda 2 bin civarinda ögrencimiz faydalaniyor. Bu sayiyi önümüzdeki yillarda artirmayi hedefliyoruz. Bu kurslara katilan çocuklarimiz çok güzel okullara yerlestiler.'' dedi

MUHTARLIK BINALARI YENILENECEK

Mevcut muhtarlik binalarinin bakimlarinin yapilarak yenilenecegini, muhtarlik binasi olmayan mahallelerde ise tek tip muhtarlik binasi yapilacagini belirten Kocaispir ''Ekiplerimiz suanda tespitlerini yapiyorlar. Muhtarlarimizin rahat bir ortamda hizmet vermeleri bizim için önemli. Mevcut muhtarlik binalarimizin bakimini yapip, demirbaslarina destek olacagiz. Muhtarlik binasi olmayan mahallelerimize ise tek tip muhtarlik binalari yapacagiz.'' diye konustu. Bundan sonra da muhtarlarimizla daha çok sik bir araya gelecegiz diyen Baskan Kocaispir “Muhtarlarimizla 10 kisilik gruplar halinde görüsmelerimizi sürdürecegiz. Burada sorunlarin çözümüne yönelik daha verimli görüsmeler olacaktir.” diyerek görüsmelerin devam edecegini belirtti.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli