Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''TÜM EKİBİMİZLE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ''

BAŞKAN KOCAİSPİR:

HEREKLİ MAHALLESİ 15 YIL SONRA SICAK ASFALT İLE TANIŞTI

HEREKLI MAHALLESI 15 YIL SONRA SICAK ASFALT ILE TANISTI

Yüregir'e bagli Herekli Mahallesi 15 yil sonra sicak asfalta kavusmanin sevincini yasiyor. En son 2005 yilinda sicak asfalt giren Herekli Mahallesi'nin bütün yollarinin altyapisi tamamlanip, sicak asfalt ile kaplandi. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir bütün ekiplerle sahada olduklarini belirterek ''Öncelikle ihmal edilmis mahallelerimizden baslayarak vatandaslarimiza hizmet götürecegiz. Yüregir'de yol sorununu ortadan kaldirmak için çalisacagiz.'' dedi.

Herekli Mahallesini ziyaret eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir yapilan çalismalari yerinde inceledi. Mahalle muhtari ve vatandaslarla sohbet eden Baskan Kocaispir amaçlarinin Yüregir halkina hizmet etmek oldugunu söyledi. Çalismalarin planli ve programli bir sekilde devam edecegini belirten Baskan Kocaispir, ''Tevazu ve samimiyetle vatandaslarimiza hizmet etmenin gayreti içerisinde olacagiz. Ben bütün Yüregir'in belediye baskaniyim. Hiç bir ayrim yapmadan bütün vatandaslarimiza esit hizmet götürecegiz.

Sorumluluk alanlarimizdaki tüm yollari sicak asfalt yapmayi hedefliyoruz. Yüregir'de stabilize yol tarihe karisacak. Bütün ekiplerimiz ile sahalardayiz. Ben bütün mahallelerimizi gezerek eksikleri yerinde görüyorum. Vatandaslarimizin taleplerini ekibimizle birlikte yerinde inceliyoruz. Konu bizim görev ve sorumluluk alanimizda ise ilgili birimlere gerekli talimati verip çözümünü sagliyoruz, degilse ilgili kurumlarla görüsüp sorunu bildirip vatandaslarimizin magduriyetini gidermek için ne gerekiyorsa ivedilikle yapiyoruz.'' seklinde konustu.

Herekli Mahalle Muhtari Halit Üçkardesler ise mahallerine 2005 yilindan bu yana sicak asfaltin girmedigini belirterek ''Yüregir Belediye Baskanimiz ve tüm ekibine sahsim ve mahalle sakinlerimiz adina tesekkür ediyorum. Uzun bir aradan sonra mahallemiz sicak asfalt ile tanisti. Vatandaslarimiz kisin çamurdan, yazin ise tozdan kurtuluyor. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.'' diyerek yapilan çalismalardan dolayi tesekkür etti.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı