Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR: 'YÜREĞİR'E HAYIRLI OLUN'

BAŞKAN KOCAİSPİR:

YÜREĞİR BELEDİYESİ ARAÇ PARKURUNU GENİŞLETİYOR

BASKAN KOCAISPIR: 'YÜREGIR'E HAYIRLI OLUN'

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir vatandaslara daha iyi hizmet etmek amaciyla belediyenin araç parkurunu genisletiyor. 6 adet sikistirmali çöp araci, 2 adet is makinesi (kazici yükleyici), 2 adet Van araç, 2 adet kamyonet, 5 adet binek oto, 2 adet camli Van araç, 3 adet çöp taksi kamyonet Devlet Malzeme Ofisi araciligiyla Yüregir Belediyesi araç filosuna ekleniyor.

Daha kaliteli ve hizli hizmet verebilmek adina araç kapasitesinin önemli oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Vatandaslarimiza daha hizli ve iyi hizmet vermek amaciyla araç filomuzu güçlendiriyoruz. Araçlar ve is makineleri, vatandaslara daha fazla ve daha hizli hizmet götürme imkani saglayacak. Hizmetlerin en güzel sekilde gerçeklesmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.'' seklinde konustu.

6 adet sikistirmali çöp kamyonu ve 2 adet is makinesinin teslim alindigini, diger is makineleri ve araçlarin yakin zamanda teslim alinacagini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Devlet Malzeme Ofisi araciligiyla aldigimiz is makineleri ve araçlarimiz Yüregir'imize hayirli olsun.' seklinde konustu.

Ilçe sinirlarinin çok genis olmasi ve vatandaslara kaliteli hizmeti sunmak için araç parkurunu genislettiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir '' Araçlarimizi DMO araciligiyla aliyoruz. Yüregir'in geliri az. Bu yüzden harcamalarimizi dikkatli yapiyoruz.'' diyerek mal ve hizmet alimlarina dikkat ettiklerini belirtti.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli