Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Soner Çetin yağmur mağduru esnafı ziyaret etti

Başkan Soner Çetin yağmur mağduru esnafı ziyaret etti

Başkan Soner Çetin yağmur mağduru esnafı ziyaret etti

Baskan Soner Çetin yagmur magduru esnafi ziyaret etti

Geçen hafta yagan yogun yagmurda isyerlerini su basan esnafi ziyaret eden Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, magduriyetin giderilmesi için gerekli çalismalarin yapilacagini söyledi. Baskan Soner Çetin, geçtigimiz Cuma günü Adana’nin olaganüstü bir yagisin etkisi altinda kaldigini belirterek, esnafa geçmis olsun dileginde bulundu.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, geçen Cuma günü yagan saganak yagmurda isyerlerini su basan esnafi ziyaret ederek, geçmis olsun dileginde bulundu.

Mahfesigmaz Mahallesi 79060 Sokak’a muhtar Kazim Tokgöz ile birlikte giden Baskan Soner Çetin, konumundan dolayi yagmurdan olumsuz etkilenen isyerleri sahipleriyle görüstü ve sorunlarini dinledi. Tek tek esnafi ziyaret eden Baskan Soner Çetin, “Göreve geldigimizde Çukurova’nin yagislardan olumsuz etkilenen 7 bölgeyi tespit ettik o dönemde ASKI ile yaptigimiz çalismada bu eksiklikleri giderdik. Çok sükür o zamandan bugüne çok siddetli yagmurlarda bile Çukurova’da kayda deger olumsuzluk yasanmadi. Çünkü belediye olarak her zaman düzenli olarak izgaralarin temizligini yapiyoruz” dedi.

Baskan Soner Çetin, geçtigimiz Cuma günü yagan saganak yagmurun olaganüstü bir meteorolojik olay oldugunu belirterek, “Buna karsin Çukurova’nin genelinde olumsuzluk yasanmadi. Ancak burada kot farkinin oldugu bazi isyerlerini su basmis. Esnafimiza geçmis olsun diyorum. Burada belirledigimiz eksiklikleri Büyüksehir ve ASKI’nin yetkilileri ile paylasacagiz. Esnafimizin magduriyetinin önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapilacaktir” seklinde konustu.

Isyerini ziyaret ettikten sonra bir isyerinin önünde mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Baskan Soner Çetin, vatandaslari dinleyip, taleplerini not aldi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli