Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Uludağ 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Başkan Uludağ 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Başkan Uludağ 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Baskan Uludag 30 Agustos Zafer Bayramini kutladi

“30 Agustos Kutlu Zaferin adidir “

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 97. Yil dönümü nedeniyle yayimladigi kutlama mesajinda, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik suuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bagimsiz yasayacaktir. Bu duygu ve düsüncelerle, 30 Agustos Zafer Bayrami'ni kutluyor, bu sanli zaferi bize yasatan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sükran, minnet ve rahmetle aniyorum.” dedi.

Baskan Bilal Uludag, isgal edilen Anadolu topraklarinin, bagimsiz yasamaya alismis Türk milletinin kan ve gözyasi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde destansi bir zaferle kurtarildigini ifade ederek, açiklamasinda su görüslere yer verdi:

“30 Agustos Zaferi Türk tarihinin kivanç dolu dönüm noktalarindan biridir. Türk Milletinin bagimsizligini savas meydaninda dünyaya tescil ettirmesidir. 30 Agustos Zaferi ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altina almak isteyen devletlere karsi ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyenlerin yokluk içinde, en zor kosullarda ve her seyin bittigi sanilan bir dönemde Yüce Türk Milletinin sarsilmaz azmi, vatanseverligi ve kahramanligi ile kazanilmis onurlu bir zaferdir.

Bizlere bagimsizligimizi armagan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini, sehitlerimizi saygi ile aniyor, tüm ulusumuzun 30 Agustos Zafer Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum.”



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli