Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Uludağ, Temizlik İşlerini ziyaret etti

Başkan Uludağ,  Temizlik İşlerini ziyaret etti

“Hizmet noktasında temizliği çok önemsiyoruz”

Baskan Uludag,  Temizlik Islerini ziyaret etti

 

 “Hizmet noktasinda temizligi çok önemsiyoruz”

 

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Temizlik Isleri Müdürlügü personeli ile bir araya geldi. Bilal Uludag, hizmet noktasinda temizligi önemsediklerini belirterek,”Bu nedenle isimizi iyi yaparak, sorumluluklarimizi yerine getirmeye devam edecegiz. Her sey daha temiz bir Sariçam için.” dedi.

 

Yesiltepe Mahallesinde bulunan ve belediyeye ait santiye binasinda sabahin erken saatlerinde Baskan yardimcisi Ragip Bekaroglu ve birim müdürleriyle giden ve isçilerle bulusan Baskan Bilal Uludag, onlarla bir süre sohbet etti. Temizlik isinde hijyeni de göz önünde bulundurduklarini anlatan Uludag, is güvenligi kanuna uygun sekilde temizlik çalismalarina araliksiz devam ettiklerini ifade etti.

 

Bilal Uludag, hizmet noktasinda temizlige büyük önem verdiklerini kaydedip,“Göreve basladigimiz ilk günden itibaren gerek çöp toplama, gerekse ilçemizin daha temiz olmasi için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda hep birlikte isimizi sorumlulugumuzu yerine getirerek daha iyisini yapmak için çalisiyoruz. Gerek sokak, gerekse çöp temizligi konusunda Is disiplininden hiçbir zaman ayrilmayacagiz. Tertemiz bir Sariçam için hepimiz tasin altina elimizi koyduk ve koymaya devam edecegiz.“dedi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı