Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Uludağ: Dualarınız kabul olsun

Başkan Uludağ: Dualarınız kabul olsun

Sarıçam Belediyesi Mevlit Kandili Özel Programı düzenledi.

Baskan Uludag: Dualariniz kabul olsun

 

Sariçam’da Mevlid-i Nebi Haftasi sebebiyle düzenlenen programda konferans veren Ilahiyatçi-Yazar Ömer Döngeloglu katilimcilara Peygamber Efendimizin güzel ahlaki ve aile hayatiyla alakali konferans verdi.

Sariçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ilahiyatçi-Yazar Ömer Döngeloglu’nun konferansina, Ilahi ve Ezgiler Grubu ve Hasan Tekerlek ile Fatma Beyza Gündogan sunum ve siir dinletisi ile renk katti.

Programa Pozanti Belediye Baskani Mustafa Çay, Karatas Belediye Baskani Necip Topuz, MHP Çukurova Ilçe Baskani Hasan Öztug, MHP Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, Sariçam ve Yüregir Ülkü Ocaklari Baskanlari ile birlikte çok sayida vatandas katildi.

“AYDINLIK ÇAGIN YASANMASINA VESILE OLDU”

Gecede açilis ve selamlama konusmasi yapan Sariçam Belediye Baskani  Bilal Uludag, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyamiza tesriflerinin 1448. yil dönümünü idrak etmenin mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. Rahmet Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV), insanligin yasadigi en buhranli ve karanlik dönemde dünyayi sereflendirerek, aydinlik çagin yasanmasina vesile oldu. Bu önemli günün yildönümü olarak kutlanan Mevlit Kandilinin tüm insanlik için sefkat, sevgi, hosgörü, adalet ve huzur ikliminin yasanmasina vesile olmasini diliyorum” dedi.

“MÜSTESNA GECELERDEN BIRI”

Bu mübarek günün, af ve merhamet sahibi yüce Allah’a siginarak günahlardan arinma, ilahi lütuf ve bereketlere erisebilme firsatini yakalayabilecegimiz müstesna gecelerden biri oldugunu ifade eden Baskan Uludag, “Bu güzel gecede yapilan dualarin kabul olmasini yüce Mevlamdan diliyor, tekrar tüm Islam Alemi’nin ve siz Sariçamli hemsehrilerimin mübarek Mevlit Kandilini tebrik ediyor hepinizi sevgi saygi ve muhabbetle selamliyorum” diye konustu.

Program kapsaminda; Kur’an-i Kerim Tilaveti, naatlar ve ilahiler, sema gösterisi ile birlikte son olarak Ilahiyatçi-Yazar Ömer Döngeloglu geceye özel Peygamber Efendimizin yasantilarindan ve ögretilerinden kesitler sundu.

Program sonunda, katilimcilara tesekkür eden Baskan Bilal Uludag, geceye özel hediye takdim edilirken, misafirlere ise gül ve lokum ikram edildi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli