Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Uludağ, Sarıçamlı muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Uludağ, Sarıçamlı muhtarlarla bir araya geldi

Uludağ, “ Siz Muhtarlarımız demokrasimizin itibarlarısınız”

Baskan Uludag, Sariçamli muhtarlarla bir araya geldi

Uludag, “ Siz Muhtarlarimiz demokrasimizin itibarlarisiniz”

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte ilçesinde bulunan mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek,” Sariçam’imizda fedakârca görev yapan, demokrasi mücadelesiyle öne çikan 68 muhtarimizla bir ve beraber olmaktan kivanç duymaktayim. Her zaman muhtarlarimizin yanindayiz, sizlerin her zaman tercümani olmaya sorunlarinizi çözmeye kararlilikla devam edecegiz.”dedi.

Seyhan Oteli’nde düzenlenen toplantida konusan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, muhtarlarin ayni zamanda kendilerinin is arkadaslari oldugunu belirterek,” Sizlerden gelecek talepleri her zaman çözmek için çalisiyoruz. Çünkü bizler sizlerle beraber Sariçam’a hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edecegiz. Sorunlariniz için her zaman çözüm üretmeye haziriz. Siz Muhtarlarimiz demokrasimizin itibarlarisiniz” diye konustu.

Baskan Bilal Uludag, Belediye bünyesinde Muhtarliklar Müdürlügü bulundugunu hatirlatarak, bu müdürlükleri araciligiyla da sorunlarin kendilerine daha kolay iletilebilecegini kaydetti.  Uludag,” Müdürlügümüz her zaman hizmet noktasinda takildiginiz konularda sizlere yardimci olacak. Sariçam’da yasam kalitesini daha da yükseltmek adina bugüne kadar elbirligiyle çözümler ürettik ve üretmeye de devam edecegiz. Hepiniz bizim için degerlisiniz. Ayirim gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdürecegiz.” seklinde konustu.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  konusmasinin ardindan ise toplantiya katilan mahalle muhtarlari ile sohbet edip talep ve isteklerini dinledi



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli