Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Uludağ virüs çalışmalarını yerinde denetledi

Başkan Uludağ virüs çalışmalarını yerinde denetledi

Başkan Uludağ virüs çalışmalarını yerinde denetledi

Corona Virüs salginin Ülkemizde görülmesinin ardindan Sariçam Belediyesi’de tedbir amaçli harekete geçerek vatandaslarin yogun kullandigi bölgelere dezenfekte çalismalari yapti ve tehdit devam ettigi müddetçe yapmaya devam edecektir. Soguk alginligina benzer semptomlarla insan vücudunu ele geçiren ve ilerleyen süreçte ise kisinin nefes alamamasina neden olan bu virüs dünya üzerinde binlerce insanin hayatini kaybetmesine sebep oluyor.

 

Sariçam’da da Belediye Baskani Bilal Uludag Virüs salginin Ülkemizde de artan vaka sayilari ile beraber vatandaslarimizin korunmasi adina virüse karsi harekete geçerek alinan tedbirleri , dezenfektan çalismalarini yerinde izleyerek vatandaslarimizi korumak adina gerçeklestirilen dezenfekte edilen , Sariçamda ortak kullanimdaki bütün yerleri , çocuk parklari , eczaneler ,saglik ocaklari , pazar yerlerinde yapilan bütün çalismalari yerinde inceleyerek denetlemelerde bulundu.

 Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ; “ Gündemde olan Korona Virüsüne karsi mücadele için belediyemiz bünyesinde kurdugumuz ilaçlama ve dezenfeksiyon ekibimiz tarafindan hazirliklarimiz yapildi. vatandaslarimizin ortak kullanim alanlari olarak pazar yerleri , çocuk parklari , eczaneler, is yerleri , saglik ocaklari vs. gibi yerler dezenfekte edildi. Insallah bu virüsü beraber yenecegiz. Ayrica sunu da belirtmek isterim ki Belediyemizde çalisanlarimiz bu islevi hem görevleri hemde bir sosyal sorumluluk bilinci ile yapmaktadirlar. Bu hassasiyet ve titizlikleri için tesekkür ederim. “dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli