Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN YETKİN'DEN EMBA'YA İNCE AYAR

BAŞKAN YETKİN

VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN

 Emba Genel Müdürü Mete Bilgün’ün açiklamalarina tepki gösteren Yumurtalik Platform Baskani Saban Yetkin, Önce   Yumurtalik halkina verdigi sözlerin biran önce yerine getirmesini istedi.

Baskan Yetkin açiklamasinda Madde madde Mete Bilgün’e cevap verirken,Yumurtalik halkina verdiginiz sözlerin havada kalmamasini söyledi.

 

Iste Baskan Yetkinin açikamalari;

 

 

1-Liman Emba'nin Müstemilati Degildir.3194 Sayili Imar Yasasi,Kiyi Kenar Kanunu 14 Ve 15 Maddeleri Limanlar Için Iligili Belediyesinden Ruhsat Alinir Der,Çevre Ve Sehircilik Bakanligi Yetki Belediyesinde Der,Kiyi Yapi Ve Tesislerinde Planlama Ve Uygulama Sürecine Iliskin Teblig Resmi Gazete 06.07.2011 Tarih Ve 27986 Sayi Ile Belediyeler Liman Ruhsatinda Yetkilidir.Demektedir.

2-Siz Iskele Diyorsunuz,Iskele Basit Yapidir.Ayrica Çin'in Vermek Istedigi Vergiyi Siz Yumurtalik'tan Sakiniyorsunuz.Amaciniz Nedir.Kendiniz Yasalarin Üstünde Görme Hakkini Siz Kim Vermistir.

3-Sirketiniz Baslangiçta Vermis Oldugu Sözlerin Hiç Birini Yerine Getirmemistir.Sikintilar Bundan Kaynaklidir.

4-Emba Temel Atma Törenine Yörenin Tek Yetkili Belediyesinin Baskani Neden Davet Edilmemistir.

5-Ilçemizde Çok Sayida Yurt Içi Ve Yurtdisi Deneyimi Ve Belgesi Olan Iskeleci Ve Insaatçilar Neden Çalistirilmamistir.

5-Birileri Is Dagitarak Menfaat Mi Temin Etmek Istemektedir.

6-Sivil Toplum Kuruluslarinin 2-3 Tanesi Hariç Sizi Destekleyen Yoktur.Destekleyenlerde Isyeri Sahibi Kislerdir.Onlara Da Tatli Meme Verdiginiz Herkesçe Bilinmektedir.

7-Sikintilarin Ana Kaynagi Imar Sahamizi Isgal Edip,Denizimizi Doldurup,Balik Av Sahalarimizi Daraltarak Hiç Bir Sey Vermeyerek Hep Fakir Edebiyati Yapmanizdan Kaynaklanmaktadir.

8-Açilista Göze Batan Bir Noktada Türk Bayragi Yoktur Varsa O Resmi Bana Da Gönderin.

9-Sikintilari Yaratan Sizsiniz,Belediyenin Yasal Sorumluluklardan Dogan Alacagini Ve Kestigi Cezayi Ödemek Istemeyen Sizsiniz,Simdi Soruyorum;Bu Kadar Magduriyet Yaratmasaydiniz.Millet Homurdanmaya Baslamazdi ,Siz De Basin Açiklamasi Yapma Geregi Bile Duymazdiniz.

Son:Sahi Her Seyi Verdiniz De ,Vatandas Kör Geldi De ,Bu Durum Zorunuza Gitti'de Öyle Mi Basin Açiklamasina Gerek Duydunuz.Basin Açiklamanin Timsahin Gözyaslaridir.Kimsede Inanmadi.

Not:Bu Topraklarin Hakki Yetim Hakki Gibidir.Yiyen Onmaz.Vicdanen Rahat Degilsiniz Bu Bildirge De Onun Çaresizligidir.Size Yakisani Söyledim.Bence Yakisani Yapmalisiniz.

Diye konustu



Anahtar Kelimeler: VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli