Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Zeydan Karalar projelerin takibini bizzat yapıyor

Başkan Zeydan Karalar projelerin takibini bizzat yapıyor

Baskan Zeydan Karalar projelerin takibini bizzat yapiyor

 Baskan Zeydan Karalar temelini attigi projeleri yerinde denetliyor, zamaninda bitirilmesi için gerekli talimatlari veriyor

 Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Adana Su ve Kanalizasyon Idaresi’nce (ASKI) bir süre önce temeli atilan Akkapi, Daglioglu ve Gülbahçesi mahallelerinde gerçeklestirilen 23 kilometrelik kanalizasyon sebekesi yapim isini yerinde inceledi.  Baskan Zeydan Karalar, Akkapi Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalismasini denetledi, ASKI personelinden bilgi aldi .

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in talimatiyla Adana’da içme suyu ve kanalizasyon problemi yasayan hiçbir mahalle birakmamak için harekete geçen ASKI; Akkapi, Daglioglu ve Gülbahçesi mahallelerinde gerçeklestirdigi 23 kilometrelik kanalizasyon hatti çalismasini sürdürüyor.

ÇABALAR DAHA YASANABILIR BIR ADANA IÇIN

Göreve seçildigi günden bu yana Adana’nin daha yasanabilir bir sehir haline gelmesi için yogun çaba harcayan için mesai harcayan ve yeni projelerin hayata geçirilmesini saglayan Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Akkapi, Daglioglu ve Gülbahçesi mahallelerinin yillardir bitmek bilmeyen altyapi sorununu çözmek için harekete geçti.

Geçtigimiz ay temel atma töreni gerçeklestirilen projenin çalismalarini yerinde incelemek için Akkapi Mahallesi’ne giden Baskan Zeydan Karalar, çalismalar hakkinda ASKI personelinden bilgi aldi. Adana’da yapilacak çok is, gerçeklestirilmesi gereken çok proje oldugunu belirten Zeydan Karalar, siyasi ayrimcilik gözetmeden, Adana’nin tamamina hizmet etme prensibiyle hizmet ettiklerini açikladi.

MAHALLE SAKINLERINDEN BASKAN KARALAR’A TESEKKÜR

Ikamet ettikleri mahallelerde kanalizasyon hatti bulunmadigi için senelerdir kötü koku, sinek, foseptik sorunlariyla bogusan ve yasamlarini sagliksiz kosullar altinda sürdürmek zorunda kalan mahalle sakinleri, bu durumdan kurtulacaklari için mutluluklarini ifade ederek Baskan Zeydan Karalar ve ASKI personeline tesekkür etti.

KANALIZASYON SEBEKESININ ARDINDAN IÇME SUYU HATTI YAPILACAK

6,5 kilometrelik dösemesi yapilan ve toplamda 23 kilometre olacak olan kanalizasyon sebekesinin yil sonuna kadar tamamlanmasi hedefleniyor. Çalisma kapsaminda foseptik çukurlari kapatilacak ve kanalizasyon baglantilari hanelerin içine kadar yapilacak. Kanalizasyon sebekesinin ardindan 20 kilometrelik içme suyu isale hatti yapilacak ve yollar asfaltlanacak.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu