Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Baysal; “İktidara geliyoruz”

Baysal; “İktidara geliyoruz”

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal ekonomiyi düze çıkaracak projelerinin hazır olduğunu ve iktidara gelir gelmez işçiye, memura, emekliye yüzde 100 zam yapacaklarını' söyledi.

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal bir 10 Haziran’da gerçeklestirecekleri Haziran ayi Il Divan Toplantisi öncesi bir basin açiklamasi yayinladi.
Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Dogan Aydal’in da katilacagi toplantinin Yüregir Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilecegini açiklayan Baysal tüm Adanalilari da toplantiya katilmaya davet etti.
Açiklamasinda yasanan ekonomik sikintilara da deginen Baysal, iktidara geldiklerinde ekonomiyi düze çikaracak projelerinin hazir oldugunu belirterek, sunlari kaydetti: 'Yeniden Refah Partisi olarak en kisa zamanda Milli Görüs iktidarini yeniden halkimizla bulusturacagiz. Iktidara gelecegiz ve fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu sistemi ortadan kaldiracagiz.'
Yeniden Refah iktidarinda borç, zam, vergi artisi, israf yerine 'Milli Kaynak Paketleri' ve 'Önce millet, önce ezilenler, önce mazlumlar anlayisinin olacagini vurgulayan Baskan Baysal; 'Söz veriyoruz. Daha önce Necmettin Erbakan’in yaptigi gibi yine memura, isçiye, emekliye yüzde 100 maas zammi yapacagiz. Engelli ve emekli maaslarini asgari ücret seviyesine çikaracagiz. Noter onayi ile imza altina aldigimiz sekliyle Emeklilikte Yasa Takilanlar (EYT) magdurlarina emeklilik hakki taniyacagiz. Bizim iktidarimizda atanamayan ögretmenlere atama olacak. Sadece iktidara yakin olanlara degil herkes refaha kavusacak. Daha önce yaptik yine yapacagiz. Söz veriyoruz. Biz söz verirsek yapariz. Çünkü biz Milli Görüsüz, çünkü biz Yeniden Refahiz'diyerek açiklamalarini tamamladi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı