Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

BİZİM OCAKBAŞI HİZMETE GİRDİ

BİZİM OCAKBAŞI HİZMETE GİRDİ

SADECE YEMEK YEMEYECEK İYİLİK YAPMIŞ OLACAKSINIZ

SADECE YEMEK YEMEYECEK IYILIK YAPMIS OLACAKSINIZ
 
Adanalilarin damak tatina hitap eden Yesilyurt mahallesi Karaafat ( Sali Pazarinin kuruldugu yerde olan Bizim Ocakbasi yagmura ragmen görkemli bir açilis yaparak,hizmete açidi.
 Sadece Yemek degil iyilik yapmis olacaginiz bu isletmede  bir gençimizede umut olacaksiniz
SIZDE BIR GENCIMIZE UMUT ISIGI OLUN 
Dünya Toplumsal Uyusturucuyla mücadele ve Iyilik Hareketi Dernegi Proje kapsaminda Adana'da uygulamaya baslattigi, Bizim Ocakbasi Kebap salonu Nezih bir ortam içerisinde gerçeklestirilen açilis etkinligine çok sayida davetliler katilir'ken, ayrica açilista Edebiyatci ve sair ünlü üstat Mansur Ekmekci okumus oldugu siir ve espirileriyle renk katar'ken sanatcilardan Orhan Canses ve Aylin Dinçer birbirinden güzel eserlerini seslendirdiler.
TÜMED Genel Baskani Serafettin Çakmak, Dernek Genel merkezlerinin Adana'da bulundugunu ve ülke genelinde su an itibariyla 43 subesinin oldugunu açiklayarak amaçlarinin tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde'de uyusturu bagimliligina yakalanmis olan insanlarimiza dernek olarak gücümüz oraninda çözüm üretebilmek amacini gütmekteyiz ifadesinde bulunarak sözlerine söyle devam etti:
Bu gün burada açmis oldugumuz Bizim Ocakbasi Kebap salonunda tüm gazi ve sehit ailelerimize %25 oraninda bir indirim yaparak hizmet sunacagiz. Ayrica Isyerimizden elde edilen aylik gelirin %10 gelirinide ihtiyaci olan dul yetim ve yoksul ailelere yardim edeceklerini açikladi.
Bizim Ocakbasi Kebap salonu Yesilyurt mahallesi Karaafat ( Sali Pazarinin kuruldugu) cadde üzerinde bulunmakta olup, Tüm halkimiza leziz bir hizmet sunulacagi belirtildi.


  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı