Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BÖLGE MÜDÜRÜ GÖKÇE ATAR’IN İPİNİ ÇEKTİ!..

BÖLGE MÜDÜRÜ GÖKÇE ATAR’IN İPİNİ ÇEKTİ!..

BÖLGE MÜDÜRÜ GÖKÇE ATAR’IN İPİNİ ÇEKTİ!..

 

Seyhan Sol Sulama Birliği’nde 18 ay önce göreve gelen ve adı yolsuzluk ve usulsüzlüklerle anılan İbrahim Atar’ının ipini, DSİ 6 Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe çekti. 
Yaptığı usulsüz harcamalar,  kuruma iş yapan müteahhitler ve esnaftan aldığı usulsüz ödemelerle  defalarca gündeme gelen Atar’ı bu kez devamlı olarak arkasında duranlar da kurtaramadı. 

Atar’ın usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarının ardından istifasını vermesinin ardından kurum içerisinde ve kamuoyunda bu kez gözler Atar’ı sürekli olarak koruyup kollayanlara nasıl yansıyacak? 
Kurum içerisinden gelen duyumlara göre sol sahilde dönen dolapları bölge müdüründen gizleyenlerin  planı bu kuruma gönderilen müfettiş denetimi sonucu ortaya çıkan yolsuzluklar bölge müdürünü el altından servis edildi. 
Olay karşısında belgeleri gören ve şaşkına dönen DSİ Bölge Müdürü Gökçe anında müdahalede bulunarak İbrahim Atari makamına çağırarak Atar’ın istifasını istedi. Yapılan usulsüz harcamalar şişirilmiş faturaları Başkan Atar’ın gözlerinin içine sokan Bölge Müdürü Gökçe’nin kararlı duruşu karşında Atar’ın 01.kasim  2023 tarihi itibari ile istifasını verdiği öğrenildi.  
Şimdi burada esas dikkat edilecek konu Birlik kasasında istifa tarihi itibariyle kaç lira var? 
İstifa tarihinden sonra Atar ne kadar süre görevde kalacak?
İstifa tarihinden sonra hangi firmalara ödeme yapılacak? 
Yapılan ödemeler gerçek piyasa borçları mı olacak? 
Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği’nde yaşanan talana “dur” diyen Bölge Müdürü Gökçe’nin bu yaşanabilecek olumsuz olaylar karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor 



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı