Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Büyükşehir kırdığı asfalt rekorunu geliştirmeye kararlı

Büyükşehir kırdığı asfalt rekorunu geliştirmeye kararlı

Büyükşehir kırdığı asfalt rekorunu geliştirmeye kararlı

Adana’nin dört bir yaninda asfalt çalismalari sürüyor

5 yilda dökülen asfalttan daha fazlasini, bir buçuk yilda döken Adana Büyüksehir Belediyesi, kentin dört bir yaninda yol bakim, onarim ve yapim çalismalarini sürdürüyor. Son olarak Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda sathi kaplama gerçeklestirilirken, Asiklar Bulvari’nda da freze çalismasi tamamlandi.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Sube Müdürlügü ekipleri merkez Sariçam Ilçesi’nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda sathi kaplama çalismasi gerçeklestirdi. Kozan Yolu ile Buruk Köyü arasindaki 2 bin 300 metre uzunlugunda, 25 metre genisliginde ve 2 gidis 2 gelis olmak üzere toplam 4 seritli bulvarda sathi kaplama çalismasini tamamlayan ekipler yolu vatandaslarin hizmetine sundu. 

Merkez Çukurova Ilçesi Karslilar Mahallesi’nde de çalismalarina devam eden ekipler, Asiklar Bulvari’nda freze çalismasi gerçeklestiriyor. Kaldirim ve bordür yenileme çalismasi tamamlanan 850 metre gidis, 850 metre gelis olmak üzere, 15 metre genisligindeki Asiklar Bulvari’nda freze isleminin ardindan bitümlü sicak asfalt kaplama çalismalarina geçilecek.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli