Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Büyükşehirin asfalt hamlesi devam ediyor

Büyükşehirin asfalt hamlesi devam ediyor

Büyükşehirin asfalt hamlesi devam ediyor

Büyüksehirin asfalt hamlesi devam ediyor

 

Büyüksehir Belediyesi Adana merkez ve ilçe ile köylerde asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor

 

Adana Büyüksehir Belediyesi ekipleri koronavirüsle mücadele sürecinden kontrollü normallesmeye geçisle birlikte asfalt çalismalarina hizlandirdi.

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in direktifleri dogrultusunda hazirlanan plan ve program dahilinde, Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Isleri Sube Müdürlügü ekipleri çalismalarini hizla sürdürüyor. Ilçe, köy ve yaylalarda yaptiklari çalismalarin yanisira kent merkezinde de yogun bir çalisma temposuna giren ekipler Tellidere Mahallesi’nde 12 bin metrekare asfalt yenileme çalismasi gerçeklestirdi.

Tellidere Mahallesi Muhtari Cemile Girici uzun yillardir asfalt bekleyen 72137 numarali sokakta yapilan asfaltin kendilerini mutlu ettigini belirterek, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Zeydan Karalar yillardir bekledigimiz asfalt hasretimizi sonlandirdi. Baskan Karalar’a ve ekibine emeklerinden dolayi tesekkür ederiz” dedi.

YOLLAR MUTLU EDIYOR

Dogankent Bahçelievler Mahallesi’ndeki asfalt çalismasinda da halk kisin çamurdan yazin tozdan kurtuldu. Bölgedeki asfalt çalismalari plan ve program çerçevesinde artarak devam ediyor.  

Kasobasi-Memisli arasinda da asfalt çalismalarini sürdüren ekipler bu bölgede 9 buçuk kilometrelik yolu asfaltladi. Kasobasi-Memisli arasindaki çalismanin tamamlanmasiyla bölgedeki köyler de kent merkeziyle ulasimda rahatliga kavustu. Kasobasi Mahalle Muhtari Hamiye Coskun da mahallesinde gerçeklestirilen çalismalardan dolayi Baskan Zeydan Karalar’a tesekkür etti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli