Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Çaldıkları altınları takınca yakalandılar

Çaldıkları altınları takınca yakalandılar

Çaldıkları altınları takınca yakalandılar

Çaldiklari altinlari takinca yakalandilar

Adana'da bir eve girip kasadan 35 bin liralik altin çaldiktan sonra küpe ve kolyeleri takan 2 kiz çocugu yakalandi

Adana'da bir eve girip kasadaki 35 bin liralik altinlari çaldiktan sonra küpe ve kolyeleri takan 2 kiz çocugu yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bagli Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Yeliz Ü. evine geldiginde çelik kasasinin açik oldugunu ve içindeki 35 bin liralik altin ile degerli esyalarinin çalindigini fark etti.

Yeliz Ü. hemen Adana Emniyeti Asayis Sube Müdürlügüne bagli Hirsizlik Büro Amirligine basvurdu. Bunun üzerine polis apartmanin oldugu yere giderek güvenlik kamerasi incelemesi yapti. Apartmana 3 kadinin girdigini belirleyen polis hirsizlik zanlilarindan ikisinin C.Y. (14), G.K. (14) isimli kiz çocuklari oldugunu belirledi. Polis zanlilari Osmaniye'de evlerine yaptigi operasyonla gözaltina aldi.

Polis, zanlilari yakaladiginda çaldiklari altin küpe ve kolyelerin de kulak ve boyunlarinda takili oldugunu gördü. Polis, C.Y. ve G.K.'yi çaldiklari takilarla Adana'ya getirdi. Saglik kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürülen zanlilar, sorgulandiktan sonra adliyeye sevk edildi. Polis simdi 3. zanliyi bulmak için çalisma yapiyor.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli