Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Çay daveti mahalle toplantısına dönüştü

Çay daveti mahalle toplantısına dönüştü

Çay daveti mahalle toplantisina dönüstü

Halk Günü’ne dile getirilen sorunu yerinde görmek üzere Belediyeevleri Mahallesi’ndeki Vadi Sitesi’ne giden Baskan Soner Çetin’in ziyareti mahalle toplantisina dönüstü. Mahalle sakinlerinin sorunlarini dinleyen Baskan Soner Çetin, “Biz sizin için variz. Hemserilerimizin davet ettigi her yere gideriz ve sorunlarin çözümü için tüm imkanlarimizi seferber ederiz” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in Belediyeevleri Mahallesi’nde çay içmek için yaptigi ziyaret mahalle toplantisina dönüstü.

Belediyeevleri Mahallesi’nde bulunan Vadi Sitesi sakinleri Baskan Soner Çetin’in aksatmadan her hafta yaptigi Halk Günü toplantisina gelerek siteleri ile ilgili sorunlari dile getirdi. Bunun üzerine Baskan Soner Çetin, siteye gelecegini ve sorunlari yerinde tespit edecegini söyledi.

Baskan Soner Çetin, Halk Günü’nden birkaç gün sonra Belediyeevleri Mahallesi Vadi Sitesi’ne giderek, site sakinlerine konuk oldu. Baskan Soner Çetin’in gelecegini duyan mahalle sakinleri site ziyaretini adeta mahalle toplantisina çevirdi.

ÇAGRILDIGIMIZ HER YERE GIDERIZ

Çagrildigi yer here gittigini ve vatandaslarla birebir görüstügünü belirten Baskan Soner Çetin, “Bizin isimiz size hizmet etmek. Her hafta yaptigimiz Halk Günü, sosyal medya üzerinden yapilan ‘Sen Sor Baskan Cevaplasin’ uygulamasi ve mahalle toplantilari sorunlari tespit etmek ve çözüm üretmek için yapiliyor. Sizlerin sorunlarini da çözecegiz. Hiç merak etmeyin” seklinde konustu.

Mahalle sakinlerinin sorunlarini dinleyen ve çözümü konusunda hemen harekete geçileceginin sözünü veren Baskan Soner Çetin, Vadi Sitesi’ne yaptigi ziyarette çocuklarin adeta ilgi odagi oldu.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı