Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ceyhan Belediyesi tonlarca limon dağıttı...

Ceyhan Belediyesi tonlarca limon dağıttı...

VATANDAŞ DOSTU CEYHAN BELEDİYESİ

VATANDAS DOSTU CEYHAN BELEDIYESI

Iyiligin, barisin ve kardesligin ilçesi Ceyhan’da üretici ve vatandas arasinda sik bir köprü olustu. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, limonu dalinda kalan hayirsever bir çiftçinin talebi üzerine kollari sivadi.


Anne sefkatiyle belediye çalisanlari ve vatandaslarla birlikte limon bahçesine giden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, dalindan tek tek, özenle topladigi limonlari paketler halinde ihtiyaç sahibi Ceyhanli hemsehrilerine dagitti. Ceyhan halki için limon hibe eden hayirsever çiftçiye tesekkür eden Baskan Erdem, Ceyhan Belediyesi Kadin Eli ekiplerinin yani sira duyarli vatandaslarla birlikte bahçeden topladigi limonlari Ceyhanli vatandaslara dagitti.

“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Ceyhan’da makamdan çok mahallelerde sosyal ve toplumsal belediyecilik anlayisiyla çalisirken görülen, belediyeyi üretici, is dünyasi ve vatandas arasinda iyilik köprüsüne dönüstüren Baskan Hülya Erdem, hayirsever çiftçinin çagrisi üzerine ekip arkadaslariyla birlikte limon bahçesine adeta çikarma yaptiklarini, tonlarca limonu toplayarak,vatandaslara dagitmanin mutlulugunu yasadiklarini kaydetti.

 

IÇTEN BIR TESEKKÜR

Kadin eli ekibiyle birlikte mis kokan limonlari paketleyip mahalle halkinin kapisina kadar götürdüklerine dikkat çeken Baskan Erdem, “Bugünlerde tüm Türkiye olarak zor günler geçiriyoruz. Ceyhanlilar olarak iyilige, güzellige dair ne varsa paylasmaktan büyük keyif aliyoruz. Belediye olarak sartlar ne olursa olsun halkimizin yaninda olmaya özen gösteriyoruz. Paylasmaya, moral ve motivasyona büyük ihtiyaç duydugumuz su günlerde imkanlarimiz ölçüsünde hemsehrilerimizin yaninda oluyoruz” diye konustu. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, hayirsever çiftçiye ve limonlari büyük bir heyecanla toplayip dagitan ekip arkadaslarina içtenlikle tesekkür etti. 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu