Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, KANLI HUKUK BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, KANLI HUKUK BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, KANLI HUKUK BÜROSU AÇILIŞINA KATILDI

CEYHAN BELEDIYE BASKANI HÜLYA ERDEM, KANLI HUKUK BÜROSU AÇILISINA KATILDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Burhaniye mahallesinde hizmete giren genç Avukat Ezgi Kanli Hukuk ve Danismanlik bürosunun açilis törenine katildi.

 

 

Avukat Ezgi Kanli Hukuk ve Danismanlik bürosunun açilis törenine Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Gürsel Ilçi, CHP Ilçe Baskani Fikret Cirit, CHP Yumurtalik Ilçe Baskani Erdinç Altiok, Adana Barosu yönetim kurulu üyesi Semih Gökayaz, Ceyhan Oda Baskanlari ve çok sayida davetliler katildi. Baskan Erdem Av. Ezgi Kanliyi tebrik ederek Atatürk portresi hediye etti.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dedigi gibi ‘Adalet mülkün temelidir’

 

Konuyla ilgili açiklama yapan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; Bugün Ceyhan'da bir Hukuk Bürosunun hizmete girmesi dolayisiyla bir araya gelerek onlarin mutlulugunu paylasiyoruz. Bizlerin genç ve enerji dolu nesillere ihtiyacimiz var. Insanlar her meslekte basarili olabilir ama sevdigi meslekte daha çok basarili olur. Ezgi kizimizin basarili olacagindan hiç süphem yok. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dedigi gibi ‘Adalet mülkün temelidir’ Adaletin olmadigi yerde huzur ve baris olmaz. Genç arkadasimiza dogruluktan, dürüstlükten ayrilmamasini temenni ediyorum. Açmis oldugu hukuk bürosunun avukatimiza ve ilçemize hayirli olmasini diliyorum' dedi.

 

 

Konusmasinin ardindan davetlilerle birlikte Avukatlik bürosunun açilis kurdelesini kesen Baskan Hülya Erdem daha sonra davetlilerle selamlasip sohbet etti.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı