Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN BELEDİYESİ DERMAN EKİPLERİ MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

CEYHAN BELEDİYESİ DERMAN EKİPLERİ MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

CEYHAN BELEDİYESİ DERMAN EKİPLERİ MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

CEYHAN BELEDIYESI DERMAN EKIPLERI MASKE VE ELDIVEN DAGITTI

 Ceyhan Belediyesi Saglik Hizmetleri Müdürlügü ve Zabita Müdürlügü ekipleri, dünyayi etkisi altina alan ve ülkemizde de görülen  Korona virüse karsi esnaflarimiza  ve  disari çikmak zorunda olan vatandaslarimiza maske, eldiven dagitti, virüse karsi alinacak tedbirler konusunda bilgilendirme yapti.

 

Ceyhan genelinde dezenfeksiyon, temizlik ve bilgilendirme çalismalarini sürdüren Ceyhan Belediyesi, bu kez de sebze hali, Çamliyol çevresinde, Cumhuriyet ve Zübeyde Hanim mahallelerinde esnaflarimiza ve disari çikmak zorunda olan vatandaslarin korunmasi ve bilinçlendirilmesi amaciyla eldiven ve maske dagitimi gerçeklestirdi.

 

“Korona Virüse  Karsi Çalismalarimiz Devam Ediyor”

 

Hemsehrilerinin sagligini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; 'Vatandaslarimizin daha huzurlu ve saglikli bir sekilde yasamlarini sürdürebilmeleri için Ceyhan genelinde korona virüs salgini  önlemleri kapsaminda daha tedbirli olunmasi, dünyanin basina bela olan bu salginin yayilmasini önlemek amaciyla vatandaslarimizin korunmasi için eldiven ve maske dagittik. Gençleri, hastaligi sevdiklerine tasimamalari ve gereken önlemleri almalari konusunda bilinçlendirdik. Bu süreci elbirligi ile atlatacagimizi umut ediyoruz. Ceyhanlilarin bu konuda duyarli olmalari için ekiplerimizle canla basla çalismalarimiza devam edecegiz' dedi.

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli