Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN BELEDİYESİ RAMAZAN DAVULCULARINI UNUTMADI

CEYHAN BELEDİYESİ RAMAZAN DAVULCULARINI UNUTMADI

CEYHAN BELEDİYESİ RAMAZAN DAVULCULARINI UNUTMADI

CEYHAN BELEDIYESI RAMAZAN DAVULCULARINI UNUTMADI
 
Ceyhan Belediyesi,Korona virüs salgini nedeniyle alinan önlemler kapsaminda Ramazan ayi boyunca bahsis toplayamayacak olan ramazan davulcularina ayni destekte bulunacak. 
 
Ramazan ayinin gelmesiyle korona virüs salgini için alinan önlemlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal mesafeyi korumak amaciyla Ramazan davulcularinin bahsis toplamasi yasaklandi. Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Ilker Önük salgin önlemleri nedeniyle magdur olan Ramazan davulcularina; içinde temel ihtiyaç maddelerinin bulundugu erzak kolisi yardimi yapacaklarini açikladi.
 
Verdigi haberlerle birçok ailenin rahat bir nefes almasina vesile olan Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Ilker Önük ;' Korona salgini bas gösterdigi günden bu yana salginin önüne geçmek için birçok önlem aliyoruz.Saglik önlemlerinin yani sira yasaklar nedeniyle çalisamayan esnaf ve zanaatkarla da destek olmak bizim her seyden önce insanlik görevimiz. Ramazan davulcularimizin yilda bir kez bahsis toplayabilecekleri Ramazan ayi maalesef bu yil, içinde bulundugumuz bu zor döneme denk geldi.Zanaatkarlarimiz onlarca aileye bakiyorlar ve çok magdur durumdalar. Biz Ceyhan Belediyesi olarak erzak destegiyle onlarin yaninda olacagiz.Zor günleri el birligi ile dayanisma içinde atlatacagiz' ifadelerini kullandi.


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı