Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN BELEDİYESİ TAM KADRO HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ TAM KADRO HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

BELEDİYE EKİPLERİ TOPLU HİZMET HAREKETİ İÇİN BU KEZ BÜYÜKMANGIT,ÇATAKLI VE TATARLI'DAYDI

BELEDIYE EKIPLERI TOPLU HIZMET HAREKETI IÇIN BU KEZ BÜYÜKMANGIT,ÇATAKLI VE  TATARLI'DAYDI

 

Belediye ekipleri bu kez 72 araç ve 250 personel ile Ceyhan'in Büyükmangit, Çatakli ve Tatarli Mahallelerine çikarma yapti.  

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in mahallelerin acil çözüm gerektiren yol ve kanalizasyon sorunlarini çözerken temizlik bilinci olusturmak ve vatandasin saglik kontrollerini yapmak için baslattigi büyük hizmet hareketi için belediye ekipleri 250 personel ve 72 araç ile birlikte bu kez Büyükmangit,Çatakli ve Tatarli Mahallesi'ndeydi.

 

Ceyhan Belediyesi’nin Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yaptigi çalismayla bir günde mahalleler tertemiz hale getirildi, yollara yama yapildi. Bütün yaslilarin evlerinin temizlendigi, kisisel bakimlari ve saglik kontrollerinin yapildigi, gider borularinin temizlendigi ve temizlik sonunda tüm mahallenin anti bakteriyel dezenfektanlarla arindirildigi aktarildi. Tüm mahallelerde devam edecegi bildirilen saglik taramasi ve detayli temizlik çalismasina Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile Büyüksehir Belediyesi ASKI ekiplerinin katildigi bildirildi.

 

Çalismalari Ceyhan Belediyesi Meclis Baskan Vekili Cemal Gürsel Ilci ile birlikte bizzat inceleyen Baskan Erdem; 'Ekiplerimiz 7 gün, 24 saat, gece, gündüz, haftaiçi,haftasonu demeden Ceyhan için çalisiyor.  250 personel ve 72 araç ile  mahallerimizin her kösesi bastan sona temizlendi ve yikandi. Yollar asfaltlanana kadar acil çözüm gerektiren yerlere yama çalismasi yapildi.  Bütün yaslilarin evleri temizlendi, kisisel bakimlari yapildi. Saglik ekiplerimiz tüm vatandaslarimiza tansiyon ve seker ölçümü yaptilar.  Kanalizyon giderleri de temizlendikten sonra tüm mahalle antibakteriyel dezenfektanlarla ilaçlandi. Bu projeyi daha önce, Basören, Esentepe, Kurtkulagi, Kurtpinari ,Doruk, Sagkaya mahallelerinizde de gerçeklestirdik.Bu proje kapsaminda çalismalar farkli bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’i, yasadigimiz sehri piril piril yapmak için, hastalarimizi yaslilarimizi yalniz birakmamak için çalisiyoruz, ayni zamanda farkindalik da yaratmaya çalisiyoruz. Tüm dünyada yasanan salgin nedeniyle yeni bir döneme girdik. Bu yeni dönemde özellikle saglik ve temizlik hizmetleri büyük önem arz ediyor. Ayni hassasiyeti vatandaslarimizdan da bekliyoruz' dedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli