Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN BELEDİYESİNDEN KADINLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

CEYHAN BELEDİYESİNDEN KADINLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

HAYDİ CEYHAN SPORA

 

-  KADINLARA ÖZEL FITNESS KURSU KAYITLARI BASLADI

 

Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, Her yastan Ceyhanli için farkli bir kurs hizmeti vermeye devam ediyor. Ceyhan Belediyesi kadinlar için ücretsiz spor salonunu yeniden açarak, fitness kurs kayitlarini baslatti.

 

 

 

Ceyhan Belediyesi, her  yil oldugu gibi bu yilda kadinlar için ücretsiz kurs vermeye devam ediyor. Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde kadinlara özel fitness kurs kayitlarini baslatan Ceyhan Belediyesi uzman spor hocalari esliginde ücretsiz olarak kadinlara hizmet verecek. Sporu, yasamin bir parçasi haline getirmeyi hedefleyen Ceyhan Belediyesi,  Ceyhan’da özellikle kadinlarin sosyal yasamlarini nitelikli hedefliyor. Ayni zamanda keyifli zaman geçirme imkani da sunuyor.

 

 

 

Baskan Erdem; 'Saglikli Yasam için Spor Yapmak Önemli'

Saglikli yasam için düzenli spor yapmanin önemli oldugunun altini çizen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Her zaman ifade ettigimiz gibi saglik önceligimiz. Bu kurslarimiz ile kadinlarin, sadece spor yapmalari degil saglikli yasam için kendilerine zaman ayirmalarini ve ayni zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarini istiyoruz. Pandemi döneminde spor salonlarinda  sosyal mesafe kurallarinin saglanacagi, düzenli olarak dezenfektenin yapilacagi, saglik görevlilerimizin hazir bulunacagi fitness salonumuzda profesyonel spor egitmenlerimiz tarafindan Ceyhanli vatandaslarimiza koçluk yapacaklar. Fitness kursumuza  katilmak isteyen vatandaslarimizi bekliyoruz. Çünkü saglikli yasam için spor yapmak önemdidir” ifadelerini kullandi.

 



Anahtar Kelimeler: HAYDİ CEYHAN SPORA
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli