Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN CHP İLÇE TEŞKİLATINDA KOLTUK KAVGASI KIZIŞTI

CEYHAN CHP İLÇE TEŞKİLATINDA KOLTUK KAVGASI KIZIŞTI

CEYHAN CHP İLÇE TEŞKİLATINDA KOLTUK KAVGASI KIZIŞTI

CEYHAN CHP ILÇE TESKILATINDA KOLTUK KAVGASI KIZISTI

Ilçe Baskani Ayhan Bitirgeç’i yeme senaryolari hiz kazandi.

CHP Ilçe Baskani görevden alinacak iddiasi
Ceyhan Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskani Ayhan Bitirgeç “Beni görevden alip Fikret Cirit’i getirmek istiyorlar. ”

Adana’nin Ceyhan Ilçesi CHP Ilçe Baskani Ayhan Bitirgeç’in açiklamalari gündeme bomba gibi düstü. Ilçe baskanligi yarisinin hiz kazanmasi ile koltuguna talip çikmak isteyenleri agir bir ithamla elestiren Bitirgeç, delegelerin ve partililerin görüslerini hiçe saydi.

“Baskanlik Koltugunu Birakmak Istemiyor”

Partilileri ve delegelerin düsüncelerini önemseyerek temayül yoklamasi ile baskanlari ve adaylarini belirlemesi ve parti içi huzuru önensedigi konusulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan örgütüne gölge düstü. Mevcut Baskan Bitirgeç koltugunu kaybetmemek için yaptigi açiklama saskinlikla karsilandi. Rakibi oldugunu iddia ettigi Fikret Cirit’i hedef alan Bitirgeç, “Beni görevden alip Fikret Cirit’i getirmek istiyorlar, buna müsade etmem” diyerek, partililerini yok saydi.

Bitirgeç, “Ankara’ya Kadar Yürürüm”

Hakkini savunacagini belirten Baskan Ayhan Bitirgeç, “Beni parti içerisinden almak isteyen kisiler var. Beni görevden aldiklari an Ankara’ya kadar yürüyecegim. Hem hak, hukuk, adalet diyecegiz, hem de parti içi demokrasi uygulayamayacagiz. Nerde kaldi benim hakkim, hukukum, adaletim. Ben çalistim emek verdim, ben hiçbir belediyeden ihale istemiyorum, is istemiyorum, Büyüksehir’de Daire Baskanligi istemiyorum, bes kurus para istemiyorum. Ankara’ya kadar yürüyecegim. Giderim partinin önünde otururum. Beni görevden alip yerime Fikret Cirit’i getirmek istiyorlar” ifadesini kullandi.

Bitirgeç, “Bunlarin Niyetleri Farkli”

Koltugunda gözü olanlarin niyetlerinin farkli olduguna dikkat çeken Ilçe Baskani Bitirgeç, “Genel merkezi aradim, bir sekreter çikti ilçedeki durumu anlattim. Ne oldugunu sordular, ben de beni görevden almaya çalisiyorlar. Beni arayacaklarini söylediler ama beni hiç kimse aramadi. beni görevden almak için imza topladiklarini biliyorum. Içimizde olan bir yönetici arkadasimiz imza toplama isini Mustafabeyli Mahallesi Muhtari Mahmut Buldu imzayi o topluyor. Benim istifa etmemi istiyorlar ben istifa etmek istemiyorum. Istifa etmem için bana çok is tekliflerinde bulunuyorlar, daire baskanligi, müdürlük teklif ediyorlar ben bunlarin hiç birini istemiyorum. 2 ay önce meclis üyelerimizle yaptigimiz toplantida orada da söyledim bana ne teklif edilirse edilsin ben hiç birini istemiyorum. Kirmizi hali da serseniz, aylik 50 bin liralik is de verseniz, on müdürlük de verseniz ben kabul etmiyorum. Ben ilçe binasindayim, ilçe baskanligina devam ediyorum, ilçe baskanligina adayim. Ilçe Baskanligini isteyen Fikret Cirit partiyi tepsiyle istiyor. Bunlar seçim istemiyorlar direk atanmak istiyorlar. Ben mevki makam istemiyorum. Bana israr ediyorlar belediyede çalismam için ben 2 bin lira maas aliyorum o bana yetiyor. Il baskani beni aradi ona baski yaptiklarini, beni görevden almam için onlara baski yapildigini ve il baskanimizin da beni görevden alamayacagini söylüyor” dedi.

Ilçe Baskani Ayhan Bitirgeç’in bu açiklamalarini partililerin nasil karsilacagi, is adami Fikret Cirit’in yapacagi açiklama merakla bekleniyor.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli