Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN DEVLET HASTANESİNDE SKANDAL

CEYHAN DEVLET HASTANESİNDE SKANDAL

BAŞARISIZ BÜROKRATIN ARKASINDA AKP MİLLETVEKİLİ DAĞLI MI? VAR

            MUHTESEM SÜLÜMAN GELDI HUZUR GITTI

 Adana’nin Ceyhan ilçesinde bulunan. Ceyhan Devlet hastanesinde bugün bir skandal daha  yasandi.

Gazetemize gelen bir ihbar telefonunda  Ceyhan Devlet Hastanesinde yasanan sularin kesik olmasindan dolayi hastalardan kan alinmadigi  iddia edildi.

 Saatlerce aç karnina Kan alma Merkezi önünde kan vermek için beklediklerini iddia eden Hastalar bu olayi CIMER’E tasidiklarini ileri sürdüler.

Metropol sehre aday olan Ceyhan’da bu durumlarin yasanmasi Kamuoyunu üzdü.

Hastane de yasanan sikintilara kulak tikayan Ceyhan Bashekimi Op. Dr. Süleyman Baris Kartal' agrasif tavirlari ile Hastane çalisanlarini huzursuz ediyor. Geldigi günden buyana Çalisanlara Mobing uygulayan çalisanlarin huzurunu kaçiran Bashekim arkasindaki güç  Adana Milletvekili Taner Dagli mi?

Yillardir bitirilemeyen Kangren yarasi haline gelen Ceyhan Devlet Hastanesinin hala bitmedigi ve Siyasi ugruna Ceyhan’inin gelecegi ile oynayan AKP’ye bu halk gerek Gerek Referandumda Hayir oyu vererek gerekse 2019 Yerel seçimlerinde  sandiga gömerek cevabini vermistir. Söylenene göre AK Parti Adana Milletvekili Taner Dagli Ceyhan’i basarisiz Bürokratlarin arkasinda olmaya devam ettigi sürece bu halk sandiga sizi gömbeye devam edecektir.

Op. Dr. Süleyman Baris Kartal'in Bas hekimlige getirilmesinden sonra çalisanlar arasinda huzur barisi bozulmus,Hastalar ise kaderleriyle bas basa birakilmistir. Bunun sebebi ise AK Parti’nin sadece kendi çikarlarini düsünen kisileri basa getirmektir. Bu vebali nesal tasiyacaklardir merak konusu.

 

 

, BASHEKIM NE IS YAPIYOR

 Geçtigimiz aylarda ise yine  gazetemize Hasta yakini B.B adli bir vatandastan Ceyhan Devlet hastanesi hakkinda gönderilen Mailde Hastanenin Pislik içerisinde oldugu ileri sürerek  Bashekim Op. Dr. Süleyman Baris Kartal'i sorumlu tuttu

B.B’nin gazetemize gönderdigi mesaj söyle

 

Iyi Aksamlar Dün Ceyhan Devlet Hastanesiyle Ilgi Bir Yasadigim Olayi Ceyhan Dayanisma Sayfasinda Paylastim 1 Saat Sonra Kaldirdi Mahmut Bey Tekrardan Rica Ettim Vatandasin Yaninda Ol diye   Tekrardan Silmis Demek ki Vatandasin Yaninda Degil güçlünün Yaninda Tesekür Ederim Mahmutbey Sikintim Buydu...      

Ceyhan Devlet Hastanesini Pislik Içerisindeydi Annemi Ziyarete Gittim Flim Çekileçekti Ben Kendim Götürdüm Böyle Bir Hastane Görmedim..... Tüm Hastanelerde Hasta Bakicilar Götürürken Ceyhan Hastanesinde Hasta Yakinlari Götürüyor Hastanede Sordum Bashekim Ne Yapiyor Bunla Ilgilenmiyor Dedim Personel Bashekim Odasinda Çikmiyor Hastaneyle Hiç Ilgilenmiyor Personel Bunu Derse Vatandas Olarak Biz Ne Yapalim...........

 

Bu Gün Sabah 11 De Bashekimliye Çiktim Sikayet Için Yerinde Ne Bashekim Nede Bashekim Yardimçisi Vardi Tekrar Saat 4 De Gittim  Bashekim Bu Gün Gelmiyecek Dendi Bashekim Yardimcimizin Yerinde Olmadigi Söylendi Ama Artik Gerek Kalmadi Bakanliga Ve Çimere Sikayette Bulundum  Bu Gün Bile Temizlik Yoktu  Hastanede Bi Zahmet Gezip De Bakarsa Kendi Gözleriyle Görürler

 

MUHTESEM SÜLÜMAN GELDI HUZUR GITTI

 

Op. Dr. Süleyman Baris Kartal'in Ceyhan Devlet Hastanesine Bashekim olarak gelmesinin ardindan Çalisan personellere Kan kusturdugu iddia edilirken hoslanmadigi personellere ise mobing uygulayarak göz dagi verdigi ileri sürüldü.

Hastanede huzurun bozuldugunu ileri süren Hastane çalisanlari Bashekimin kendilerine baski yaptigi bu huzursuzluklari ise hastalara yansidigini iddia ettiler.

 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu