Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ceyhan şimdi daha güvenli...

Ceyhan şimdi daha güvenli...

Ceyhan şimdi daha güvenli...

ILÇE'DE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTTIRILDI

Ceyhan Belediyesi’nin trafik kazalarini önlemeye ve yaya güvenligini artirmaya yönelik çalismalari devam ediyor. Mobese kameralarinin önünü kapatan agaçlarin budanmasinin ardindan simdi de Serap Aktas Kosu Yolu, Asri Mezarliktan Yeni Mezarlik’a giden Ibrahim Mete Bulvari ve Adnan Menderes Bulvari arasinda kalan 5 kilometrelik yol boydan boya isiklandirilarak trafik kazalari ve yaya güvenligi için önlem alindi.

 

Ceyhan Belediyesi’nin,Serap Aktas Kosu Yolu'nun, Ibrahim Mete Bulvari ve Adnan Menderes Bulvari’ndaki döner kavsaginin ve çevresinin karanlik olmasindan dolayi talepte bulunmasi üzerine Toroslar Elektrik Dagitim A.S. (TEDAS) söz konusu bulvarlarda genis çapli bir çalisma baslattigi aktarildi. 

 “Yollarimiz Artik Daha Güvenli”

Trafik kazalari her yil binlerce can aliyor. Kazalarin önüne geçmek için gereken önlemleri almak zorundayiz. Ayrica biz kadinlarimizin, gençlerimizin güvenle, huzur içinde Ceyhan sokaklarinda dolasmasini istiyoruz. Hem trafik kazalarini önlemek hem de yaya güvenliginin saglanmasi için Adana Büyüksehir Belediyemizden isiklandirma talep ettik. Serap Aktas Kosu Yolu, Ibrahim Mete Bulvari ve Adnan Menderes Bulvari kavsaginda ve Asri Mezarlik ve Yeni Mezarlik arasinda kalan 5 km’lik alanda genis çapli bir isiklandirma çalismasi basladi. Yollarimiz artik kadinlarimiz için daha güvenli olacak. Sürücülerimiz için de daha konforlu ve güvenli bir hale geldi. Sürücülerimizi de vatandaslarimizin can güvenligi için daha dikkatli olmaya davet ediyorum” diyerek isiklandirma çalismasinin müjdesini verdi.



Anahtar Kelimeler: Ceyhan şimdi daha güvenli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli