Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI BU SOĞUK HAVALARDA İNSANLARIN İÇİNİ ISITTI.

CEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI BU SOĞUK HAVALARDA İNSANLARIN İÇİNİ ISITTI.

ALKIŞLAR BU GENÇLERE

 

Ceyhan Ülkü Ocagi yönetimi olarak disinden  tirnagindan artirdiklariyla  ve Ceyhan’in hayirsever insanlarinin mübarek katkilariyla hazirlanan  yardim kolileri sahiplerine ulasti.

 

Ceyhan Ülkü Ocaklari Baskani Av. Burak TÜRKER ve Baskan Yardimcisi Sariçam Belediyesi Spor isleri Müdürü Kadir Gül ve Ocak Yönetiminin , “Zor günlerden geçen ülkemizde maddi sikinti çeken vatandaslarin imdadina kosarak ülkücüler tarafindan hazirlanan binlerce  yardim kolisi, ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettiler.

 Yardimseverlerinde destegi ile hazirlatilan bu koli içerisinde ihtiyaca göre çesitli gidalar yer aldi. Kimi ihtiyaç sahibine makarna, kimisine çay, kimisine yag verildi. Bu zor günlerde karsilarinda ülkücü gençleri gören ihtiyaç sahipleri büyük sevinç yasadi.  , ' ilçe genelinde binlerce yardim kolisi es zamanli olarak ihtiyaç sahiplerine ulastiran Ceyhan Ülkü Ocaklari, bu soguk günlerde insanlarim içini isitti.

 

Özellikle Her kosulda Gençlerin yaninda olan Onlarin küçük kalbinde kocaman yer  edineden Sariçam Belediyesi Spor isleri Müdürü Kadir Gül’ün her zaman milletinin yaninda olarak ,omuz omuza birlik ve beraberlik içinde maddi ve manevi olarak partili partisiz her kesimin yanlarinda olarak, taktir topladigi da gözlerden kaçmiyor.



Anahtar Kelimeler: ALKIŞLAR GENÇLERE
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı