Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN YSK BİRİNCİSİ (1'İNCİSİ) CEYHAN BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇIKTI

CEYHAN YSK BİRİNCİSİ (1

CEYHAN YSK BİRİNCİSİ (1'İNCİSİ) CEYHAN BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİNDEN ÇIKTI

CEYHAN YSK BIRINCISI (1'INCISI) CEYHAN BELEDIYESI GENÇLIK MERKEZINDEN ÇIKTI

 

Üniversite sinavina Ceyhan Belediyesinin Gençlik Merkezinde hazirlanan Mehmet Ali Kaçis, YKS Ceyhan Birincisi oldu. Ögrenci Kaçis Ceyhan Belediyesi Gençlik merkezinin, basarisina büyük katkisi oldugunu söyledi.

 

Ceyhan Birincisi Mehmet Ali Kaçis’’Küçüklügümden beri tarlada çalisarak egitimimi sagliyorum.’’

 

Türkiye genelinde 2 milyon 433 bin 219 ögrencinin girdigi YKS sinavinda Ceyhan 1’incisi ve Türkiye 892’ncisi Ceyhan Belediyesi Gençlik Merkezi ögrencisi Mehmet Ali Kaçis oldu. Sonuçlarin açiklanmasinin ardindan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem Kaçis’i basarisindan ötürü ziyaret ederek dizüstü bilgisayar hediye etti. Ceyhan birincisi olan Kaçis’’17 yasindayim neredeyse dogdugumdan beri tarla çalisiyorum. Küçüklügümden beri hem okuyorum hem çalisiyorum. Ama okumak için çalisiyorum. CEGEM'de verilen ücretsiz kurslar sayesinde Ceyhan birincisi oldum. Amacim okuyup Türkiye’nin en iyi doktoru olmak. Türkiye’nin en iyi doktoru Ceyhan’dan çikti dedirtmek. Bunu da basaracagim biliyorum. Ceyhan Belediye Baskanimiz Hülya Erdem’e çok tesekkür ediyorum. ’dedi.

 

BASKAN ERDEM ‘’CEYHAN’I HER ALANDA DAHA ILERI TASIMAK IÇIN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALISMAYA DEVAM EDECEGIZ.’’

 

Ceyhan birincisi ve Türkiye 892’ncisi olan Mehmet Ali Kaçis’i ziyaret eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem bir açiklama yaparak ögrenciyi kutladi.

Baskan Erdem açiklamasinda ‘’ Basta Belediye birimi CEGEM ögretmenlerimizi, ögrencimizin ailesini ve ögrencimizi kutluyorum. Maddi durumu olmayan ögrenciler maalesef dershanelere ve etüt merkezlerine gidemiyorlar. Bizim burada amacimiz maddi durumu olmayan ögrencilerimize egitimde destek olmaktir. Gençlik Merkezimizin kurulus amaci da budur. Bizler ileriki yillarda basari çitamizi daha yukari tasiyacagiz, buna inancim tamdir. Önümüzdeki yillarda daha çok birinciler çikaracagiz. Bizler bu gün oldugu gibi bundan sonrada ögrencilerimizin yaninda olacagiz. Ceyhan’i her alanda oldugu gibi egitimde de ileriye tasimak için var gücümüzle çalisacagiz. “dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli