Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CEYHAN'DA ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CEYHAN

CEYHAN'DA ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CEYHAN'DA ASFALT ÇALISMALARI DEVAM EDIYOR

 Ceyhan Belediyesi asfalt çalismalarini araliksiz sürdürmeye devam ediyor. Küçük Kirim Mahallesi’ndeki alt yapi çalismalari biten sokaklarda asfalt çalismasi yapan Ceyhan Belediyesi ekipleri 7 gün 24 saat esasiyla çalisarak Küçük kirim mahallesi 524 Sokak’ta asfalt çalismalarina basladi.

 Ceyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde Ceyhan'da bozuk yol birakmamak için 7/24 çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Baskan Erdem; 'Ceyhan'da Bozuk yol birakmamak için var gücümüzle gece gündüz çalismalarimizi sürdürecegiz' dedi.

 Küçük Kirim Mahallesi 524 sokakta asfalt çalismalarini bizzat takip eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “ Ilçemizin yillardir ihmal edilmis mahallerinin sorunlarinin giderilmesi için dezavantajli mahallelerimize hizmet önceligi tanimaya özen gösteriyoruz. Büyüksehir Belediyemiz alt yapi çalismalarini tamamladi. Biz de Küçük Kirim mahallemizdeki asfalt çalismasina devam ediyoruz. 524 Sokak'taki çalismamiza bugün basladik.Yola çiktigimizda söyledigimiz gibi Ceyhan’da asfaltsiz yol ve alt yapisi tamamlanmamis mahalle kalmayacak” ifadelerini kullandi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli