Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ceyhanlı Çocuklar Havuza Kavuştu...

Ceyhanlı Çocuklar Havuza Kavuştu...

Ceyhan Belediyesi çocuklar için güzel bir hizmet daha hayata geçirdi.

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar tarafindan Yaz Spor Okullari kapsaminda Mehmetçik Ilkokulu ve Gürbüz Karakus Ortaokulu'nda kurulan portatif havuzlarda uzman egitmenler tarafindan yüzmeyi ögrenen çocuklar bunaltan sicaklarda eglenerek serinleyecek. Ceyhan Belediyesi çocuklar için güzel bir hizmet daha hayata geçirdi.

 

Ceyhan'da yaz tatilinin baslamasiyla imkani olmayan, deniz görmeyen, yüzme bilmeyen çocuklar için Yaz Spor Okullari Projesi kapsaminda, Mehmetçik Ilkokulu ve Gürbüz Karakus Ortaokulun bahçesine kurulan bir buçuk metre derinliginde 200 metrekarelik portatif havuzlarda ücretsiz olarak uzman antrenörler esliginde yüzme kuralli uygulamali egitim verildigini söyledi.

 

BASKAN AYDAR, “ÇOCUKLARIMIZ EMIN ELLERDE

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Bilindigi gibi Ceyhan'da yaz aylari çok sicak geçiyor. Deniz görmeyen, yüzme bilmeyen, serinlemek isteyen çocuklarimiz sulama kanallarinda serinlerken ölmesin anilarimiz aglamasin diye Yaz Okullari kapsaminda Mehmetçik Ilkokulu ve Kaymakam Gürbüz Karakus Ortaokulu'na denetimli, güvenli, cankurtarani olan, hijyenik, her türlü güvenlik önleminin alindigi bir portatif havuz kurduk. Kursumuzda çocuklarimiz hem yüzme ögreniyor hem de sicak günlerde serinlemis oluyor. Emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ediyor, hayirli olmasini diliyorum.” dedi.

 

Vatandaslar ise belediyenin sundugu hizmetin önemine deginerek, 'Geçmiste bu tür hizmetleri yasayamadik. Bu hizmetten dolayi çok mutluyuz. Çocuklarimiz güvenilir, uzman egitmenler tarafindan havuzda doyasiya egleniyor ve serinliyor. Çocuklarimizi bu denli düsünmüs olmalari dolayisiyla Belediye Baskanimiz Kadir Aydar’a tesekkür ediyorum.' ded



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli