Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

CHP'li Erdem'den Ak Partili Özsoy'a ziyaret...

CHP

ÖZSOY “HİZMET İÇİN KÖPRÜ OLMAYA HAZIRIZ”

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, göreve yeni atanan Ak Parti Ilçe Baskani Sami Özsoy'u makaminda ziyaret ederek, yeni görevinde basarilar diledi. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Baskan Yardimcisi Ilker Önük ile Ak Parti Ceyhan Ilçe Baskanligina atanan Sami Özsoy’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasinda geçen ziyarette ilçeye yapilmasi gereken projeler degerlendirildi.

 

BASKAN ERDEM, “GÜÇ BIRLIGI MEMLEKETIMIZE HIZMETLER KAZANDIRIR”

Ceyhan’in siyasi çekismeler yüzünden geri kaldigini belirten Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Hepimizin ortak noktasi Ceyhan, hepimiz Ceyhanliyiz, birbirimizi taniyoruz ve seviyoruz. Artik bu sehir gerilmesin, bu sehirde hep beraber güzel hizmetler yapilsin istiyorum. Seçimler oldu bitti; nasil güzel hizmet yapariz, Ceyhan’a neler katabiliriz, sivil toplum kuruluslari ve siz sevgili ilçe baskanlari ile ilçemizi ileriye nasil tasiriz bunlari konusup güç birligi yapmamiz lazim. Bu memlekete kimin faydasi dokunursa Allah ondan razi olsun, ortak noktamiz Ceyhan” dedi.

 

ÖZSOY “HIZMET IÇIN KÖPRÜ OLMAYA HAZIRIZ”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Ilçe Baskani Sami Özsoy, “Memleketimizin derdi çok, sikintisi çok, vatandaslarimizin talebi çok oluyor. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bizlerde buraya göreve getirildik, memleketimizin bir çocuguna dahi faydamiz olursa ne mutlu bize, Memleketimize bir çivi daha çakabilirsek ne mutlu bize. Bu memlekete hizmet lazim kurumlarin kim oldugu önemli degil, hizmet yapilacaksa hükümetin temsilcisi olarak biz vesile olalim. Ceyhan’a yapilacak olan ne varsa biz her zaman Ak Parti olarak meclis üyelerim adina da  Ceyhan Belediyesi’ne her zaman yardimci oluruz.

Yapilacak güzel hizmetler için Ankara ile aranizda köprü olmaya haziriz. Siyasi parti temsilcileriyiz, hepimiz birbirlerimizi elestirecegiz. Siyasi üslubumuz dogru düzgün bir sekilde olduktan sonra gerisinin bir önemi yoktur. Makamlar gelip geçicidir, buradaki herkes sizi evveliyattan beri taniyor, mühim olan makamdan sonra ayni sekilde karsilanabilmek ve kalici eserler birakabilmektir” dedi.

Ceyhan Ak Parti Ilçe Baskani Sami Özsoy, Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Baskan Yardimcisi Ilker Önük’e anlamli ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek hatira fotografi çekildi



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı