Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CHP'den Ayhan Barut'a önemli görev

CHP

CHP'den Ayhan Barut'a önemli görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Adana Milletvekili Ayhan Barut'u önemli bir göreve atadi. CHP Genel Baskan Yardimcisi Veli Agbaba'nin baskanligini yürüttügü Isçi ve Memur Sendikalari, Meslek ve Esnaf Odalari, STK Genel Baskan Yardimciligi bünyesinde görevlendirilen Ayhan Barut, 'Partimiz ve halkimizin hizmetinde, iktidara ulasmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalisiyoruz' dedi.

TESEKKÜR ETTI

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun imzasiyla Veli Agbaba'nin yardimciligina atanan Ayhan Barut, 'Bu önemli sorumluluk için büyük bir gurur duyuyorum. Adalet ve özgürlük içinde 'Daha yasanabilir bir Türkiye' mücadelesindeki onur görev dolayisiyla Genel Baskanimiz sayin Kemal Kiliçdaroglu ve Genel Baskan Yardimcimiz Veli Agbaba'ya çok tesekkür ediyorum. Isimiz çok, görevimiz büyük, hep birlikte basaracagiz' diye konustu.

'ÖNEMLI ÇALISMALAR YAPILACAK'

Parti çalismalarinin disinda Ziraat Mühendisleri Odasi'nda baskanlik dahil uzun yillar çesitli görevler üstlenen, ziraat mühendisi ve çiftçi kimligiyle bilinen Ayhan Barut, sunlari kaydetti:
'Türkiye tarihin belki de en zor dönemlerinden birisini yasiyor. Salginla birlikte daha da derinlesen ekonomik ve siyasi kriz, ne yazik ki ocaklari söndürüyor. Memleketi 2002 yilindan bu yana yöneten AKP iktidari ise yangin yerine dönen ülkemiz ve feryat eden insanlarimiza çare bulmuyor, çözüm üretmiyor. Yüz binlerce esnafimiz evine ekmek götüremezken, on binlerce kisi tek adam rejiminin baskisiyla, KHK zulmüyle isinden ve ekmeginden edildi. Ürettiginden kazanamayan, maliyet yükünün altindan ezilen çiftçimizin traktörleri, tarlasi ve ahiri icralik oldu. Düsünmenin, iktidari elestirmenin, itiraz etmenin adeta suç olarak kabul edildigi bu baski döneminde halkin iktidari, hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruz. 'Emek en yüce degerdir' ilkesiyle görev yapan bizler, bu dramin sona ermesi ve ülkemizin refaha kavusmasi, insanimizin nefes alabilmesi için var gücümüzle çalismayi sürdürecegiz. CHP Isçi ve Memur Sendikalari, Meslek ve Esnaf Odalari, STK Genel Baskan Yardimciligi bünyesinde sendikalarimizin, emek ve meslek örgütlerimizin, esnaf ve sivil toplum camiamizin hep yaninda olacagiz. Bu kapsamda görüsmeler, toplantilar, etkinlikler düzenleyip raporlar hazirlayip, sorunlarin tespiti ve çözümüne dair politikalar belirleyecegiz. Hiç kusku duyulmasin ki, ülkemizi darbogaza sürükleyip insanimiza eziyet eden bu kara yönetim anlayisi son bulacak. Daha yasanabilir bir Türkiye'ye hep birlikte mücadele ederek kavusacagiz.'



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı