Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Çocuklar cesedi korkulu gözlerle izledi

Çocuklar cesedi korkulu gözlerle izledi

Adana'da yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

Çocuklar cesedi korkulu gözlerle izledi
Adana'da yolun karsisina geçmek isteyen yasli adam bir otomobilin çarpmasi sonucu feci sekilde hayatini kaybetti.
Kaza yerine onlarca kisi gelirken, çocuklarin korkulu gözlerle cesedi görmeye çalismasi dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 16.00 siralarinda Sariçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. Alisveris yapmak için evden çikan Zeki Sahbaz (70), yaya yolunun olmadigi yerden yolun karsisina geçmek istedi. Bu sirada caddede seyir halinde olan Alperen E. (19) yönetimindeki 01 VN 554 plakali otomobil, Sahbaz'a çarpti. Otomobilin üzerinde 50 metre boyunca giden Sahbaz, daha sonra yaya yolunun oldugu yerde yola düstü. Çarpmanin etkisiyle sürücü Alperen E. ile yanindaki kuzeni Dervis Kaan E. (21) de yaralandi.
Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin yaptigi kontrolde Zeki Sahbaz'in hayatini kaybettigi belirlendi.
Otomobildeki yaralilar ise ilk müdahalelerinin ardindan ambulansla Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne götürüldü. Sahbaz'in cansiz bedeninin cenaze aracina konuldugu anlari, mahalle sakinlerinin çocuklariyla birlikte film izler gibi seyretmesi dikkat çekti. Polisin uyarilarina ragmen vatandaslar çocuklariyla birlikte cesedi görmek için adeta birbiriyle yaristi.
Zeki Sahbaz'in cansiz bedeni otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Yaralilar Alperen E. ile Dervis Kaan E.'nin ise tedavilerinin sürdügü belirtildi.


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı