Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Çocukların 'zil oyunu' kanlı bitti

Çocukların

Adana'da çocukların zile basıp kaçması yüzünden çıkan kavgada 1'i çocuk 2 kişi bıçakla yaralandı. 1'i çocuk iki kişi de gözaltına alındı.

Adana’da çocuklarin zile basip kaçmasi yüzünden çikan kavgada 1’i çocuk 2 kisi biçakla yaralandi.

Adana'da çocuklarin zile basip kaçmasi yüzünden çikan kavgada 1'i çocuk 2 kisi biçakla yaralandi. 1'i çocuk iki kisi de gözaltina alindi.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, 18 Kasim günü gece yarisi merkez Seyhan ilçesi Sehit Duran Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, 14 yasindaki A.Ç., arkadaslariyla birlikte sokaktaki evlerin zillerine basarak kaçti. Ziline basilan Hüseyin Avci (53), evinin önüne çikip bagirarak küfretti. Sesi duyan A.Ç.'nin babasi Ramazan Ç. (38), elindeki biçakla Avci'nin üzerine yürüdü. Avci da evdeki pompali tüfekle havaya ates açti. Iki aile arasinda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce, A.Ç. ve Hüseyin Avci biçaklandi. Kanlar içerisinde evine giren Avci, yere yigildi.

Hüseyin Avci'nin kizi Mediha Avci'nin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Avci, saglik ekiplerince sedyeyle ambulansa tasindi. Yaralinin ambulansa tasindigi sirada yaninda olan kizi Mediha Avci, elini tutarak, “Yanindayim baba” diyerek sakinlestirmeye çalisti. Ilk olarak özel bir hastaneye kaldirilan Hüseyin Avci, daha sonra Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Kavganin ardindan evine dönen süpheli Ramazan Ç., Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekiplerince, oglu A.Ç. ise tedavisinin ardindan Çocuk Sube Müdürlügü ekiplerince gözaltina alindi.

Emniyete götürülen Ramazan Ç.'nin suçlamalari reddettigi, oglu A.Ç.'nin ise Avci'yi biçakladigini öne sürdügü ögrenildi. Zanlilar islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavisi süren Hüseyin Avci'nin ise hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu