Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

CTO 900 AİLEYİ SEVİNDİRDİ

CTO 900 AİLEYİ SEVİNDİRDİ

CTO 900 AİLEYİ SEVİNDİRDİ

Ceyhan Ticaret Odasi (CTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi'nin (TOBB) katkilariyla ihtiyaç sahibi ailelere gida kolisi yardiminda bulundu.

 

Ceyhan Ticaret Odasi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi'nin (TOBB) katkilariyla ihtiyaç sahibi 900 aileye gida kolisi yardiminda bulundu.

Ceyhan Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Seref Can, 'Her yil Ramazan ayi içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere yaptigimiz gida yardimini bu yil tüm dünyayi tehdit eden koronavirüs salgini nedeniyle erkene aldik. Ceyhan Ticaret Odasi olarak bizlerde 'birlikten kuvvet dogar' düsüncesiyle hareket ederek, zor bir süreçten geçtigimiz bu günlerde hazirladigimiz gida kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulastiriyoruz' dedi.

Is dünyasi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yaninda olduklarinin altini çizen Baskan Can 'Ülkemiz ve tüm dünya, su anda korona virüs adi verilen bir virüs ile karsi karsiya kalmis bulunuyor. Bu yüzden bizlerde Ceyhan Ticaret Odasi olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalniz birakmayarak bu zor günlerinde yanlarinda olmak istedik. Zor süreçte elimizden gelen tüm gayretle desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyecegimizin bilinmesini istiyorum. Cenab-i Allah insallah tez vakitte bu illetten, bu hastaliktan bizleri biran önce kurtarir ve sifasini bizlere verir. Buradan bütün hastalarimiza Allah'tan acil sifalar diliyorum, hayatini kaybeden vatandaslarimiza da Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile devlet yetkilileri basta olmak üzere saglik çalisanlarimiza, polislerimize, jandarmamiza ve tüm kurumlarimiza bu virüs ile mücadeleden dolayi tesekkür ediyorum' ifadesini kullandi.



Anahtar Kelimeler: CTO 900 AİLEYİ SEVİNDİRDİ
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı