Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Çukurova’da kurban satış yerleri denetlendi...

Çukurova’da kurban satış yerleri denetlendi...

Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fuar alanı yanındaki kurban satış ve kesim yeri ile özellikle şekerleme satışı yapan esnafı denetledi.

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri fuar alani yanindaki kurban satis ve kesim yeri ile özellikle sekerleme satisi yapan esnafi denetledi.

Yaklasan Kurban Bayrami öncesi yapilan denetimlerde esnafa kurallara uyulmasi ve hijyen konusunda duyarli olunmasi yönünde uyarilarda bulunuldu.

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri yaklasan Kurban Bayrami öncesi denetimlerini yogunlastirdi. Ekipleri ilçede bulunan sekerleme satisi yapan isyerlerinde denetimlerde bulunarak, genel kurallara uyulmasi, hijyene dikkat edilmesi gibi konularda uyarilarda bulundular ve kural disi hareket edenler hakkinda yasal islem yapilacagini ifade ettiler.

 

 

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ayrica fuar alani yaninda kurulan kurban satis ve kesim yerinde de denetimle bulundu. Ekipleri satisi yapilan hayvanlarin belgeleri ve kayitlarinin bulunup bulunmadigini kontrol ettiler. Satis yapan yetistiricilerin uymasi gereken kurallar ve satis noktasinda olmasi gereken özellikler konusunda bilgilerin verildigi denetimlerin bayram günü de devam edecegi ifade edildi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, bayramin yaklasmasiyla birlikte zabita ekiplerinin denetimlerini daha da yogunlastirdigini belirterek, “En önemli amacimiz hemsehrilerimizin bayrami huzur ve güven içinde geçirmesini saglamaktir. Bunun için tüm önlemleri aldik. Halkimizin sagligi her seyden önemlidir. Halkimiza mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı