Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Çukurova’da yaz kurslarına büyük ilgi...

Çukurova’da yaz kurslarına büyük ilgi...

Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği yaz kurslarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Yaz kurslarının verildiği noktalardan biri olan Güzelyalı Toplum Merkezine giden Başkan Soner Çetin, burada kursiyerlerle sohbet etti. Birçok alanda ve

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Güzelyali Toplum Merkezini ziyaret ederek, yaz kurslarina katilan kursiyerlerle sohbet etti. Çukurova Belediyesinin baslattigi yaz kurslarinin verildigi noktalardan biri olan Güzelyali Toplum Merkezinde önce Tesisler Müdürü Tahsin Akis ve kurs yetkililerinden bilgi alan Baskan Soner Çetin, ardindan siniflari egitim verilen siniflari ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti. Muhasebe, Ingilizce, gitar, isaret dili, sepet örme, baglama, satranç gibi kurslarin verildigi Güzelyali Toplum Merkezinde vatandaslarin gösterdigi ilginin büyük oldugu görüldü.

Kursiyerler kendilerini ziyaret eden Baskan Soner Çetin’e sürprizler de yaptilar. Özellikle isaret dili kursunun verildigi sinifta kursiyerler isaret dili ile Çanakkale Türküsünü söyledi. Gitar ve baglama kurslarinda söylenen sarki ve türküler de ziyarete renk katti.

 

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, yaz kurslarina vatandaslarin gösterdigi ilgiden çok memnun oldugunu belirtirken, kursiyerler de kendilerine böyle bir imkan sunan Baskan Soner Çetin’e tesekkür ettiler. Baskan Soner Çetin, ziyaret için gittigi Güzelyali Toplum Merkezinden davul sov esliginde ugurlandi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı