Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Çukurova’ya nazar değmesin!

Çukurova’ya nazar değmesin!

Mecliste kararların genellikle oy birliğiyle alındığı Çukurova Belediye Meclisinde Başkan Soner Çetin, tüm partilerin grup başkan vekillerine nazar boncuğu taktı.

Mecliste kararlarin genellikle oy birligiyle alindigi Çukurova Belediye Meclisinde Baskan Soner Çetin, tüm partilerin grup baskan vekillerine nazar boncugu takti.

Meclis baskan vekilleri de Baskan Soner Çetin’e nazar boncugu takarken, Türkiye’de hiçbir belediyede görülmeyen bu uyum “Aman Çukurova’ya nazar degmesin” dedirtti.

 

Çukurova Belediye Meclisinin Nisan ayi oturumlari renkli görüntülerle basladi. Kararlarin çogunun oy birligi ile alindigi Çukurova Belediye Meclisinin Nisan ayi ilk oturumunda gündem disi söz alan CHP Grup Baskan Vekili Abeydullah Kolcu, 2 yili doldurduklarini belirterek, bu süre içinde tüm parti gruplarinin uyum içinde Çukurova’ya hizmet ettigini söyledi.

 

Çukurova Belediye Meclisinin gösterdigi uyumun Türkiye’ye örnek oldugunu anlatan Abeydullah Kolcu, “Bazi arkadaslarim bana bu uyumun sirrini soruyor ve gipta ettiklerini ifade ediyor. Ben nazardan korkarim. Bu yüzden tüm partilerin grup baskan vekillerine nazar boncugu aldim. Izniniz olursa Baskanimiz Soner Çetin nazar boncuklarini bize taksin, bir de bu uyumun mimari Baskanimiz Soner Çetin’e nazar boncugu aldik” seklinde konustu.

Abeydullah Kolcu’nun konusmasinin ardindan Baskan Soner Çetin, CHP Grup Baskan Vekili Kolcu ile birlikte IYI Parti Grup Baskan Vekili Nevzat Hiz, MHP Grup Baskan Vekili Özgür Ates ve AK Parti Grup Baskan Vekili Recep Özdemir’e nazar boncugu takarak çiçek verdi. Sonrasinda tüm partilerin grup baskan vekilleri de Baskan Soner Çetin’in nazar boncugunu takti.

Baskan Soner Çetin, 2 yildir uyumlu çalisma ile Türkiye’ye örnek olduklarini belirterek, “Böylesi uyumlu bir meclisin Türkiye’de hiçbir belediyede oldugunu sanmiyorum. Tüm kararlarimiz oy birligi ile karara baglaniyor. Tüm meclis üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Çukurova Belediye Meclisindeki bu örnek görüntüler salonda bulunanlara, “Aman Çukurova’ya nazar degmesin. Uyumlu çalisma sonuna kadar devam etsin” dedirtti.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı