Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Çukurova Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

Çukurova Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

Çukurova Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

Çukurova Belediyesi yeni yil öncesi çocuklarin yüzünü güldürdü. Hayirseverler tarafindan Hayir Çarsisina bagislanan kiyafetler ve kirtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarina teslim edildi. Çukurova Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan hayirseverlerden alinan bagislar yerini bulmaya devam ediyor. Hayirseverlerin bagisladigi çocuk kiyafetleri ve kirtasiye malzemelerinin gelmesiyle hiç vakit kaybetmeyen Çukurova Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri bagislari ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarina dagitti.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de Sosyal Isler Müdürlügüne giderek sembolik olarak bazi çocuklara kiyafetlerini kendi elleriyle giydirdi, kirtasiye malzemelerini verdi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Baskan Soner Çetin, dagitim töreninin yaptigi açiklamada, sosyal belediyecilik anlayisini taviz vermeden sürdürdüklerini ifade etti.

 

Baskan Soner Çetin, “Göreve geldigimiz günden bu günü kadar Hayir Çarsisi ve Gida Bankasi ile her ay binlerce aileye yardimda bulunuyoruz. Hayirseverlerin bagisladigi ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulastiriyoruz. Hayirseverlere çok tesekkür ediyorum. Biz burada hayirseverler ile ihtiyaç sahipleri arasinda köprü oluyoruz” dedi.

Sosyal belediyeciligin güzel örneklerini 6 buçuk yildir verdiklerini belirten Baskan Soner Çetin, “Her zaman vatandaslarimizin yaninda olmayi sürdürecegiz. Amacimiz hiçbir çocuk yataga aç girmesin, hiçbir çocuk üsümesin. Bunun mücadelesini vermeye devam edecegiz” seklinde konustu.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli