Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Çukurova toplu açılışa hazırlanıyor!

Çukurova toplu açılışa hazırlanıyor!

Çukurova toplu açılışa hazırlanıyor!

Çukurova Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun da davet edildigi toplu açilis törenine hazirlaniyor. Eylül ayi ortasinda yapilmasi planlanan törende 530 kisi kapasiteli ögrenci yurdu, Huzurevleri Semt Kresi ve Yüzüncüyil Kapali Semt Pazari ve yapimi tamamlanan bazi parklar hizmete açilacak. Huzurevleri Mahallesi’ndeki 530 ögrenci kapasiteli yurdun yarisi kiz, yarisi da erkek ögrencilere hizmet verecek. Yine Huzurevleri Mahallesi’nde yer alan semt kresi ise Çukurova Belediyesi’nin 8’inci kresi olacak.

 

Yüzüncüyil Mahallesi’nde yapimi bitme asamasina gelen kapali semt pazari ise Adana’daki en modern kapali semt pazari olacak. Altinda ücretsiz kapali otoparkinda bulundugu kapali semt pazari bu özelligi ile özellikle pazar kuruldugu günlerde çevre trafigini de rahatlatacak.

 

SALGINA RAGMEN HIZMET DURMADI

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, öncesinde Mart ayindan itibaren Türkiye’de hayati olumsuz etkileyen koronavirüs salginina ragmen hizmetlere ve yatirimlara ara vermediklerini belirterek, “Bu süreçte bir yandan salginla mücadeleyi etkin bir sekilde sürdürdük diger yandan da olagan belediyecilik hizmetlerinde hiçbir aksama olmamasina gayret ettik. Ayrica yatirimlarimiz da tüm hiziyla devam etti” dedi.

 

Bu yogun çalismalarin sonucu olarak birçok önemli yatirimi tamamlama asamasina geldiklerini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Göreve geldigimiz 2014 yilinda daha 7’nci ayda toplu açilis töreni yaptik. 6,5 yil boyunca elimizden makasi hiç düsürmedik. Ikinci hizmet dönemimize de ayni hizla devam ediyoruz. Simdi Eylül ayinin ortasinda, biz ayin 15’i gibi düsünüyoruz ama iki gün önce ya da sonra da olabilir, toplu açilis töreni yapacagiz. Çok önemsedigimiz 530 kisilik ögrenci yurdu, 8’inci kres ve Yüzüncüyil Kapali Semt Pazari ile yapimi tamamlanan bazi parklarin açilisini yapacagiz. Adana’ya hayirli olsun” seklinde konustu.

KILIÇDAROGLU DAVET EDILDI

Baskan Soner Çetin, toplu açilis törenine CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu da davet ettiklerini belirtti. Genel Baskan Kiliçdaroglu’nun büyük ihtimalle açilisa katilacagini söyleyen Baskan Soner Çetin, “Bu önemli hizmetlerin açilisini Sayin Genel Baskanimizla birlikte yapmanin mutlugunu hep birlikte yasayacagiz” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı